You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Istihare ruyasi
Selamin aleykum. Simdiden ilgilinz icin tesekkur ederim.benim bir yillik bi erkek arkadasimvar. Ciddi dusunuyoruz ama yinede istihare yatmak istedim ama kendimdegilk kuzenim benim adima istihareye yatti. Oda bi yemek masasinda beni yumurta yerken pencereden kustugumu gormus istifra ettigim renk sariymis bu bazi yerlerde hayirla sonuclanirken bazilari olumsuz diyor ama ben hayirli olanlara yoruyorum sizin gorusunuz nedir ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Istihare ruyasi
Bir başkası sizin adınıza istihare yapamaz.

Kimin istihareye ihtiyacı var.? İstihareyi kim yapıyor..? Hiç düşünmez misiniz.?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Istihare ruyasi
Namahrem bir erkekle arkadaş olup haramı göz ardı ettiğinize göre Allah'ın gazabını göze almışsınız, demek ki gerçekten çok ciddi düşünüyor olmalısınız.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.