You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İstihare gibi lütfen önemli

Yeni Üye
Merhabalar 2016 mayıs ayında 2 yıllık ilişkim sonlandı hala seviyorum kız arkadaşımı şu an bir başkasıyla beraber 5-6 ay geçti üzerinden aklıma geliyordu ara ara ama hiç rüyalarıma girmedi. 11. ayda yen bir ilişkisi olduğunu öğrendim hala seviyordum ve hala seviyorum o kadar içim acıdı ki kalbim kaskatı kesildi sanki cumaya felan gitmiyordum en son 2-3 ay önce artık bitmiş vaziyetteydim perşembe gece si yatağımda uyumadan hayatımda hiç bu kadar içten etmediğim bir şekilde dua ettim Allahım dedim bana bir yol göster yoksa kurtar beni dedim ilk uyuduğumda beyaz gömlek siya kumaş pantolon elimde KURAN-I KERİM okuyordum yanımdada sevdiğim kız vardı yeşil elbisesiyle gülümsüyordu dedim belki bilinç altıdır olur ya insan oğluyuz bir daha edip yatayım bu seferde ailesiyle tanışıyordum bu bir işaret midir bilen bir hocamız dini bilgisi iyi birisi lütfen yorumlar mı ? Teşekkürler şimdiden..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: İstihare gibi lütfen önemli
Senin işaretin şu kardeşim. haram sevdadan vazgeç, kimsenin çocuğuna, kızına sarkıntılık etme.
"Ama seviyorum" gibi bir bahane ile harama yol açma.

İslam'ı öğrenmeye ve yaşamaya bak.
Helal dairesi geniştir. Eğer evlilik düşünüyorsan bunu helal dairesinden çıkmadan yap.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ilişki durumlarına yorum yazmak içimden gelmiyor...helal olan evlilik ile ilgili sorunuz olursa paylaşım yaparız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-05-2017, Saat:12:45 PM, Düzenleyen: Noyan.
Yeni Üye
Yorumlarınız için teşekkürler şöyle ki hiç bir zaman saçm bir düşünceyle ilişki kurmadım gayet seviyeli düzgün zırt bırt heryerde görülen bir ilişki değildi elbette ki yazmıyorum sarkıntışık etmiyorum akşıma takılan sadece şu idi acaba neden böyle oldu diye dua ettik sonra gördüğüm için aklıma takıldı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Her haram ilişki seviyesizliktir.
Dinimiz haram ilişkinin her türlüsünü net bir şekilde yasaklamıştır.

Haramda huzur ararsan, huzur sana haram olur.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.