You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
istihare
Arkadaslar bir sikintim var. Ben bir universitede okuyorum. Somestr tatilinde bir yere staj icin basvurdum pazartesi baslayacaktim bir anda olmayacak dediler vazgectiler baska yerlerde de basvurdum olmadi en dusunmedigim sey oldu evde bos bos oturdum. Hayatim hep bu sekilde ilerliyor bu sadece bir ornek. Ne biliyim hayatim istedigim gibi ilerlememeye basladi. Ve ben cok cabaliyorum. Psikologa falan gidiyorum, ilac kullaniyorum. Biriniz benim icin istihare yapabilir mi acaba normal hayatta neden hayatim bu sekilde ilerliyor duzelmesi icin ne yapabilirim diye? Istihare yapan arkadas icin dua etmek disinda elimden bur sey gelmiyor
Kac kisi yaparsa duacisiyim insallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: istihare
İstihare bir işin hayırlı mı hayırsız mı olduğuna bir işaret olması için yapılıyor bildiğim kadarıyla. Senin derdinin ilacı istihare değil. İnanç boyutunda olabildiğince kendini doldurmaya çalış.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-03-2015, Saat:09:54 PM, Düzenleyen: cngy11.
Acemi Üye
O zaman soyle soyleyeyim istihare degilde hacet duasi ederek ruyaya yatilsa inanin cok yoruldum sikintilardan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Başkasının yapmasındansa senin samimi bir şekilde geceleri istihare ve Hacet NAMAZI kılman senin için daha iyi olur hemde seni ruhen huzurlu olmanı sağlar kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Bir kere ile Bırakma Canın sıkıldığı her an yap rabbinle Konuş dua et
Psikologlar değil senin rabbinlle konuştuğun dualar seni iyileştirir emin ol
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Kardesim haline sükret ,hayat her zaman kişinin istediği gibi yolunda gitmez .Allah beterinden korusun.Dua et çabala,en ufak engelde takılıp düşme.Allah yardımcın olsun.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.