You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

istiare namazı bu durumda kılmalı mıyım?

Yeni Üye
Selamın Aleyküm bu siteye daha yeni katıldım. Kafam bir konuda Çok karısık yasım 24 hayatımda ilk defa huyu isteğim gibi biri çıktı karsıma ama aramızda uzaklık engelli var bir araya gelmemiz belli bir süre için mümkün değil. su an ayrıyız ama benim aklım hala onda istiare namazı bu kişi için kılabilir miyim acaba? bana yol gösterici olur mu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: istiare namazı bu durumda kılmalı mıyım?
kilabilirsin tabiki hayir mi ser mi diye ama bisey cikar mi bilememgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aleykum selam ...Önce istişare edilmesi gerekir derler..Yani büyüklerine danış fikir al, sonrasında istihare yapman daha doğru olur diye düşünüyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-07-2014, Saat:02:20 PM, Düzenleyen: Mihman.
Yeni Üye
ailem olsun istiyor o kişide cok istiyor ama sartlarımız uygun değil hani aramızda evlilik gibi bir durum olamıyor ben onu dogru zaman gelene kadar beklemek istiyorum ama ya benim için dogru kişi değilse ben göremiyosam diye korkuyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aranızda neden evlilik gibi bir durum olamıyor ailenizin istemesine rağmen anlamadım ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
o baska bir ülkede yasıyor ben türkiyede bende o da işlerimiz dolayısıyla bulundugumuz yerde kalmak zorundayız o yüzden Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hmm..yani sonuçta nasip kısmet işleri..sonu ne olur bilinmez ancak sorunuzun cevabını verebiliyoruz şu durumda..Ailenizin görüşüde bu yönde anladığımız kadarıyla ..İstihare namazı kılmanızda bir sakınca yok diye düşünüyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yani illa 7 gece üst üste istihare yapman gerekmiyor..Bir sefer yapmış olmanda yetebiliyor kimi zaman..Emin olmadığın durumlarda yinelemen gerekiyor ve nihayetinde kalbine ağır basan durum seni tatmin edebiliyor..Ama olmayabilirde
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.