You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSTENMEDİK RÜYA GÖRMEK ÇOK ACİL YARDIM!!!!

Yeni Üye
üzgünbenim yasım 12. her sabah kalkınca ne rüya gördüğümü bilmiyorum iç çamasırımda sarı ve beyaz noktalar var. ergenliğe gireli yaklasık 9 ay oldu. Dinime çok düşkünüm günah işlemek istemiyorum. EN AZ haftada 1 kez namaz kılıyorum ve en az 1 kez gusül abdesti alıyorum. sperm aktı diye gusül abdesti alıyorum ve 5 dakika sonra kendisi yine akıyor .acaba bu meni midir mezi mi , gusül gerektirir mi gerektirmez mi. cünüp olur muyum ???!!! üzgün :[/size](Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-01-2014, Saat:05:52 PM, Düzenleyen: gsberkbaba60.
Profesör
RE: İSTENMEDİK RÜYA GÖRMEK
arkadaşlar yardımcı olacaktır
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İSTENMEDİK RÜYA GÖRMEK ÇOK ACİL YARDIM!!!!
Büluğ çağına ermiş kimsenin dört çeşit suyu vardır.

1. İdrar, 2. Meni, 3. Mezî, 4. Vedî.

Bunlardan guslü gerektiren yalnız menidir. Meninin üç özelliği vardır:

1. Sıçrayarak çıkması,

2. Hazzın hasıl olması.

3. Yaş iken hamur kokusunu, kuru iken yumurtanın beyaz kısmının kokusunu vermesidir.

Vedî, idrardan sonra çıkan katı ve beyaz bir sudur. Mezî de beyaz ve ince bir su olup, şehvet hissi galebe çaldığı anlarda meydana gelen bir sudur. Binâenaleyh söz konusu “vedi” ve “mezi”den dolayı gusül gerekmez.

"Bir kimse elbisesinde ıslaklık bulsa, ancak ihtilam olduğunu hatırlamasa yıkanması gerekir mi?" diye soruldu. Resulullah (s.a.v.):

"Evet gerekir." diye cevapladı. Sonra ihtilam olduğunu görüp de yaşlık göremeyen kimseden soruldu. Resulullah (s.a.v.):

"Ona gusül gerekmez." dedi.."
(2) Ebu Dâvud, Taharet 95; Tirmizî, Taharet 82.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: İSTENMEDİK RÜYA GÖRMEK ÇOK ACİL YARDIM!!!!
Ben hep buradayım.
Olur ya özlersin,hadi özlemedin diyelim...
Bir gece uykun kaçar falan, o da mı olmadı?
Ayağın taşa takılır belki ?
Ben aklına gelirsem,sen de bana gel.
Yalnız uyumak yakışmaz sana...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.