You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSTEMSİZ OLARAK MUKADDESATA KÜFRETMEK

İSTEMSİZ OLARAK MUKADDESATA KÜFRETMEK

Acemi Üye
RE: İSTEMSİZ OLARAK MUKADDESATA KÜFRETMEK
Nihat Hatipoğlu Günah demiş ama Ben içimdeki vesveslerden sorumlu olmama sebebim kalben tastik etmemedir.Bende onları sinirlenince elimden olmadan tastik etmeden söyledim ve değil dedim ALLAH bizi ancak irademiz kadarından sorumlu tuttu istemsiz söyledim TANRI kalbin dilini bilir. Kuran dada mecaz vardır önemli olan kast ettiği anlam kasıtlı söylemedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Şura ya teşekkür ediyorum bana yanıldığımı söylediğini sanmıştım.ALLAH Şuranın iyi niyetini bilir ben bileme kötü niyet olmadan insan iradesini dışına çıkan bir şeyde kötüde olsa insan sorumlu tuttulurmu hemde.Her şeyin YARATAN EN MERHAMETLİ en Adaletli ALLAH hiç sorumlu tutarmı biz evrende noktanın noktası kadar bili büyük değiliz TANRI nın YARATTIĞI evren Bizim düşündüğümüzdende düşünemediğimizden hayal ettik ve edemediklerimizdende Yücedir ve ne kadar olduğunu anlamaya aklımız yetmez akıl sır erdiremeyiz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Tövbe ettim dua ettim çok üzüldüm pişman oldum bu yüzden burda sizinle paylaşıyorum kardeşlerim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
TANRI ALLAH ın Türkçe ismidir yani aynıdır.ALLAH a ALLAH demek belkide daha iyidir ama TANRI demekdede hiçbir sakınca göremiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bunun Türkçe ile bir ilgisi yokturki, yabancılar -en basitinden ingilizler-de "tanrı" ifadesini kullanır...Ama sen bir hristiyan yada yahudi değilsin.. Müslümansın...Allah'a onun hoşnut olacağı isimlerle niyaz etmek gerekir...Ve sakınca görmelisin..

Hani niyetimiz öğrenmek ya - o açıdan söyledim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2014, Saat:07:51 PM, Düzenleyen: Mihman.
Acemi Üye
Hristiyanlarda insan Yauhdilerde İbrahimi Dinler birbirine çok benzer onları yaptığı her şey kusur değildir yaptığı iyi şeylerde vardır o yüzden onlarada hoş görülü ve sevecan yaklaşmalıyız ateiste bile beklide bizden daha iyi bir insandır inanmak kendi elindemi Kelime i Şadet getirebilir bu onun elinde ama Bütün İmanıyla inanmak onun elinde değildir? YARADAN ı anmak iyidir gerek TANRI gerek ALLAH yeterki analım İman edelim kardeşim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hiç bir varlığı küçük görmemeliyiz hepimizi YARADAN bir belkide çok karaktersiz ve bu bizi cansız varlıktan daha ahlaksız karaktersiz kılar.İnsanı iyi yapan İnsanlıktır.Ne kadar iyi sen o kadar değerlisin.Kendini büyük görmek diğer varlıkları küçük görmek seni küçültür.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Kardeşim hristiyanlara yada yahudilere birşey demedik..bizim onlardan bir farkımız olmalı...Hoşgörülü yaklaşacağım diye onlara benzeyemem..yeterki analım ne şekilde olursa olsun diye birşey olamaz....Allah'ı onun senden istediği şekilde zikretmeli ve anmalısın.. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.