You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
İŞTE ONLAR
[Resim: hattab.JPG]
ŞEHİT HATTAB
[Resim: 3964stt9.jpg]
[Resim: emre7jpgx9.jpg]
ŞEHİT EMRE
[Resim: ahmetyasin2.gif]
[Resim: ahmetyasin-gulumsuyor.jpg]
ŞEYH AHMET YASİN
[Resim: 200pxhapishanedeseyyidkutubms5.jpg]
[Resim: kutupre9hh3.jpg]
SEYİT KUTUP

SELAM OLSUN MÜÇAHİTLERİMİZİN HEPSİNE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-01-2009, Saat:05:38 PM, Düzenleyen: hanzala.
Acemi Üye
Cvp: İŞTE ONLAR
hanzala77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[Resim: emre7jpgx9.jpg]
ŞEHİT EMRE

vaaay emre kardeşim şimdi tanımaz kimse seni hele hele imam hatip gençliği hiç tanımaz

şimdi inşaAllah sen hurilerle birlikte pınarbaşındasındır
Rabbım bizi sana kavuştursun ey kutlu şehit
ALLAHUMME AMİN YA RABB
Değerliebu_yusuf, kullanıcısı Jan 2009 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: İŞTE ONLAR
imam hatip gençliği anca cem uzanın seçim propagandalarına alet ettiği süprüntü şarkıcıları tanır oraya rağbet eder..
hasan el benna'nın fotosunu da koyuver gözüm..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: İŞTE ONLAR
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:imam hatip gençliği anca cem uzanın seçim propagandalarına alet ettiği süprüntü şarkıcıları tanır oraya rağbet eder..
hasan el benna'nın fotosunu da koyuver gözüm..

aynende öyle kardeşim katılıyorum sana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: İŞTE ONLAR
ebu_yusuf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
hanzala77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[Resim: emre7jpgx9.jpg]
ŞEHİT EMRE

vaaay emre kardeşim şimdi tanımaz kimse seni hele hele imam hatip gençliği hiç tanımaz

şimdi inşaAllah sen hurilerle birlikte pınarbaşındasındır
Rabbım bizi sana kavuştursun ey kutlu şehit
ALLAHUMME AMİN YA RABB

amin inşallah rabbimin cennetindedir sedirlere yaslanmış hurilerle takılıyordur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
MAŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İmam Hatip gençliğini bu şekilde her şeyden bihaber ve her şeye duyarsız gibi düşünmek gerçekten çok acı !
Allah'ım Filistinli müslümanlara yardımı bizim elimizle nasip et!
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
işte bir düzen (imam hatip) fanatiği..peah !
at koşturmuyoruz..gerçekler bunlar..bildiklerimi anlatmaya haya ediyorum lakin..neyse..mücahidine selam olsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İmam Hatip camiasının içindeyim. Neler olup bittiğini gayet iyi biliyorum. Düzen fanatiği de değilim. Bu kişileri ben de tanımıyordum. Zaten bunlar gibi bir sürü adsız şehidimiz var. Hepsinin isimlerini bilmek de mümkün değil. Takıldığım nokta şu : İmam hatip gençliğinden bu kadar ümitsiz olmamız doğru mu? Bence değil.

Evet bugün bir çok imamhatipli Filistin direnişinin kalemde sembolü olan Hanzala'yı bilmiyor. Ama buna rağmen bu gençlik için ümitsiz değilim zira ümitsizlik caiz değildir.
Allah'ım Filistinli müslümanlara yardımı bizim elimizle nasip et!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.