You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İstanbul Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesi

Acemi Üye
kazım karabekirliler burdan buyrun efendim gülücük
Degerli hmyRa Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-07-2009, Saat:01:49 PM, Düzenleyen: hmyRa.
Acemi Üye
RE: İstanbul Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesi
madem kimse yok ben okulumun tanıtımını yapayım :hııh:p
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
OKULUMUZUN TARİHÇESİ

KAZIM KARABEKİR İMAM HATİP LİSESİ

Okulumuz 1977-1978 Eğitim ve Öğretim yılında Küçükköy Şâkir Zümre caddesinde meskenden dönüşme küçük bir binada Küçükköy İmam-Hatip Lisesi adıyla eğitim ve öğretime başlamıştır.Okulun Validesuyu Caddesindeki asıl binası yapılıp okul bugünkü Küçükköy İmam-Hatip Lisesi'nin bulunduğu binaya taşınınca, Şakir Zümredeki bina Kız bölümü olarak açılmıştır.

Bina küçük ve yetersiz olduğundan.Kız Bölümü için bugün okulumuzun bulunduğu binanın yapımına insanlığa Hizmet Vakfı tarafından başlanmış ve kısa zamanda bitirilerek 1993-94 Eğitim ve Öğretim yılında Küçükköy İmam-Hatip Lisesi Kız Şubesi olarak açılmıştır.1995-1996 Öğretim yılında ise Kazım Karabekir İmam-Hatip lisesi adıyla müstakil hale getirilmiştir.

Okulumuz 2007-2008 Eğitim ve Öğretim yılına ülkemizin dört bir yanından ve yurt dışından gelen1800 öğrenci ile öğretime başlamıştır.

75 öğretmen , 8 hizmetli kadrosu, 240 kişilik yurdu , 35 sınıfı, 1 akıllı sınıfı , 1 kütüphanesi, 1 bilgi işlem laboratuarı ile öğrencilere hizmet vermekte olup ilçenin en büyük okullarından biridir.

Okulumuz halen Mehmet Akif Cad. No:11 Gaziosmanpaşa İstanbul adresinde İnsanlığa Hizmet Vakfı'na ait binada Eğitim ve Öğretim devam etmektedir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
selam alykm.semtler farklı olsa da ruhumuz bir.müsterih ol. yalnız deilsin
ne mutlu imam hatipli olanlara...
MANASIZ GÖNÜLLERDE MANA ARAMAK,MANALI GÖNLÜNÜ MANASIZ KILMAKTIR...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ne mutlu gerçekten sen hangisinden??
ama yok bizden biri toplamak gerek hepsini buraya-ama sizler de yetersiniz- ifade
Degerli hmyRa Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
bende kazım karabekirden humyra hanım.. 12a duvar kenarından 2. sıra bilmem çıkarabildinmi.. önündekinin yanındaki ifade

neyse bizden fazla yok galiba toplamak lazım buraya hepsini..

gönüllerimiz bir olsun inşallah
Degerli musabb.umeyr Kullanicisi Oct 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
İMAM HATİPLİ OLMAK AYRICALIKTIR... İMAM HATİPLER İÇİNDE KADIKÖY İMAM HATİPLİ OLMAK DAHA BÜYÜK Bİ AYRICALIKTIR.. değerli müdürümüz genelde bu sözü söyledikten sonra okul coşardı. KADIKÖY İMAM HATİP LİSESİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
s.a
bende bir imam hatipli olarak aranıza yeni katıldım benide aranıza alırmısınız hepinizi en içten dileklerimlen selamlıyor sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum rabbim hepinizden razı olsun mekanınız cennet mertebeniz yüksek olsun amin

benimde hayalimde hep imam hatip olmak vardı rabbim nasip etti bende artık bir imam hatipliyim imam hatipli olmak gerçekten bir başka güzel rabbim inş içimizdeki byu sevgiyi muhabbeti almasın inş öıkmış oldugumuz bu ilim yolunda yolumuzu selametli açık eylesin

herdaim mutlu huzurlu saglık sıhhat içinde kalmanız dilegiylen a.e.olun hakkınızı helal edin kusura bakmayın belki anlamadan hata yapmış veya sizleri kırmışımdır özür dilerim dua ve sevgide unutulmamk dilegiylen
Degerli imamhatipli laz Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
a.s. aramıza hoşgeldin kardeşim tabiki her zaman bekleriz inş. sende aramızda güzel şeyler öğrenirsin ve daim olursun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.