You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: İSRAİL'İ BOYKOT
İsrail'in mallarını boykot etmek için
Önce ülkenin bu ürünlerin ithalini durdurması lazım..

Çünkü devlet parasını veriyor ürünü alıyor vergilendiriyor halka sunuyor

Yani marketlerde vitrinlerde gördüğünüz bu ürünlerin parası zaten verilmiş

O ürünleri almamak en çok bizim devlete zarardır çünkü satılmayan ürünlerden vergi alamaz devlet

Fakat Türk mallarının, yerli mallarının alınmasının teşviki çok güzel...
Ben hani filistin israil olayına tarafsız yaklaşıyorum dost veya düşman değilim hiçbirine
O yüzden hangi marka ürün kaliteliyse onu alırım

Fakat aynı ürünün yerli malı varsa kalitesizde olsa onu alırım
( Cola Turka'nın tadı Coca Cola'dan daha kötü ama ben ülkeme destek için Cola Turka tercih ederim. Bu ürünün Türk malı olması onu daha lezzetli kılar. )

İşin aslı bu ürünlerin ithalini durdurmakta uzun süreli geçici bir kıtlığa sebep olur
İthali durdurmak için önce o ürünlerin üretimi için altyapı hazırlanmalıdır buda hemencecik olmaz

Ama ben inanıyorum ki Türkiye yakın gelecekte dışa bağımlılığını bitirir
Tanrı'dan dua ederek bunu istiyorum çünkü Türkiye'de bu potansiyel var ve Millet bunu fazlasıyla hak ediyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Keşke Türkiye üretim gücü gelişmiş ve kaliteli olsada dışardan hiçbir pazara ihtiyacı olmasa ne yazıkkı durum böyle değil.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hangisi boykot edilecek ki..adamların malları dünyayı sarmış..daha bilmediğimiz o kadar isim var..
işte adamların bu yüzden gözü kara , dünya umrunda değil para gırla..üretimleri tüm dünyada marka olmuş
yok olasıcalar
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.