You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSRAİL FİRMALARI ZOR DURUMDA...

Kavgaci
[Resim: 28252_409305049373_181842369373_4236668_2358951_n.jpg]

İSRAİL FİRMALARI ZOR DURUMDA YAHUDİ FİRMALARININ İSRAİL TİCARET BAKANINDAN TÜRKİYE DIŞIŞLERİ BAKANIYLA GÖRÜŞMESİNİ VE BOYKOTUN TÜRKİYEDE DAHA FAZLA BÜYÜMEMESİNİ HALKA YAYILMAMASI KONUSUNDA TÜRK YETKİLİLERİNİ İKNA EDİLMESİNİ İSTEDİ BAKAN DIŞIŞLERİ BAKANIMIZDAN GİZLİ GÖRÜŞME TALEBİNDE BULUNDU GÖRÜŞME SONUNDA AHMET DAVUTOĞLUNUN İSRAİLLİ BAKANA TÜRKİYE VE İSRAİL ARTIK HASIMDIR DEDİĞİ VE ODAYI TERKETTİĞİ ÖĞRENİLDİ GÖRÜŞMENİN AÇIĞA ÇIKMASIYLADA GÖRÜŞME TALEBİNDE BULUNAN İSRAİL HABERİMİZ YOKTU YALANLARINA BAŞLADI gülücük)) PİSLİKLER... TÜRKİYE SİZE PAPUÇMU BIRAKIR be TongueTongueTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: İSRAİL FİRMALARI ZOR DURUMDA...
valla boykot konusunda endişelerim vardı çünkü çoğu insanın dikkat etmediğini görüyordum ama demekki baya etkili olmuş inşallah etkili olmaya devam eder
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
son olaydan sonra halkın büyük bir tepki vereceği kesindi günlerce son dakika haberlerinden serbest bırakma kararını bekledik
DEĞMESİN MABEDİMİN GÖĞSÜNE NAMAHREM ELİ
ÇOĞALTMA TELAŞINDAN PAYLAŞMA YARIŞINA....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ne üzülmüşlerdir aman boykot ettik diye.Atı alan üsküdarı geçti zaten.Adamlar dünyayı zabdetmiş biz iki kırık birşeylerini almadıkmı sevinir olduk.Devam devam...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
olsun nefti öyle deme damlaya damlaya göl olur. ayrca bi karınca hikayesi var ibretlik. birisi anlatmıştı uzun süre geçti ama şöyle bişeydi konusu. hz. ibrahimi ateşe atıcakları zaman karınca ateşi söndürmek için su taşıyor. bunu görenler ey karınca senin taşıyacağın suyla o ateş sönermi diyolar. oda olsun ben görevimi yapıyım gerisini allaha bırakırım diyo. yani biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın işigülücük dün telefon alıcaktım nokia almayı planlıyoum hep o da yahudi malıymış bende gittim samsung aldımgülücük uzun zamandırda kola içmiyorum algida yemiyorum vs. yapabildiğimizi hep beraber yapalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Karınca hikayesini biliyorum.Yinede teşekkür.
Adamlar iliğimize kemiğimize kadar ulaşmışlar boykot edilen ürünler dışında anında farklı bir ürünü piyasaya sürüyorlar.Hangi birini farkedelim ki yahudi firması oldugu anlaşılmasın diye yabancı ortaklıklar ve her türlü dalevarayı yapıyorlar.
Bize kutsal olan mekanlara bile ziyarete gittiğinizde onların mekanlarında kalıp onları zengin etmeden gezemiyorsunuz.Filistinlilerin yediği ekmekten kullandıgı elektrige kadar onların keyfiyeti altında.

Neden 2 kuruş para kazanma hırsları yüzünden Filistinlilerin.Onlar damlattı damlattı okyanus yaptı.Biz ne yapıyoruz protesto ediyoruz kınıyoruz tü kaka diyoruz.
Az önce okudum bir konuda islam alimleri Gazzeye gidecekmiş.Aman kalsın gitmesinler bir halt edecekleri yok zaten.Kaç ülke birleşmişte bu işe köklü bir çözüm üretmiş.Ancak kınamışlar.Hepsi İsraille alış veriş telaşında.

Kendileri düştü ağlıyorlar ama bizide ağlatıyorlar bu hak mı peki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
haklı olduğun yerler olabilir ama diyelim ki bundan 50 sene 100 sene önce yaşayan araplar böyle bir hata yaptı. bugünkülerin günahı ne. daha tüyü bitmemiş çocuklar ölüyor yeni doğmuş bebekler katlediliyor yazık günah. tabiki birlikte hareket edebilsek çok daha güzel ama müslümanların genel sorunu bu birbirlerinden kopuk olmaları ve herkezin kendi çıkarını gözetmesi
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizde çok laf az iş vardır her zaman.Leyleğin ömrüde laklakla geçer zaten.Bizimkiside o misal.Azlık psikolojisiyle adamlar can siparane davaları ugruna her şeyi yapıyorlar bizlerse çokluk psikolojisiyle aman ben yapmasamda bu işi yapacak biri çıkar diye hep birbirimize bakmakla yetiniyoruz.

İsrailde kaldıgımız bir otelde yanımıza bir kız gelmişti.Türkçe konuştugunuzu görünce geldim dedi.Kız Türkiyede yaşayan bir yahudu ailenin kızı.İsraile üniversite okumaya gelmiş hem ibranicemi ilerletmek hemde dini eğitimimi almak için geldim demişti.Ve tüm bunları en lüks şekilde yaparken bir kuruş dahi ödemiyor hepsi İsrail hükümeti tarafından.Ve bu ülke yahudi şeriatıyla yönetiliyor.Orta yaşlı asla bir çalışan göremezsiniz hepsi genç nüfus ve hepsi en az 4-5 lisan biliyor ve o kadar donanımlı yetişiyorlarDünyanın en iyi korunan 2 havalimanından biri olan havalanlarında çalışan personelin yaş ortalaması 20-24 arası.Daha neler neler.

Dünyada o kadar müslüman ülke var milyarları bulan bir nufus ve sadece 6 milyon yahudinin yaşadıgı bir ülke.Sonuç ne hepimiz onlara dolaylı yolla hizmet ediyoruz.

Hiç bir ırkın dini dili ne olursa olsun katledilmesine karşıyım.Burda kızılacak o kadar zümre var ki.Yaptılar bir hata şimdi çeksinler de demiyorum zaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
her bahar bir çiçekle başlar, hiç bir güzel şeyi hafife almamak lazım gülücük
böyle yorum yopmak geldi içimden nedense...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.