You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İsrail'den Mescid-i Aksa açıklaması! Yasaklandı

İsrail'den Mescid-i Aksa açıklaması! Yasaklandı

Profesör
İsrail'den Mescid-i Aksa açıklaması! Yasaklandı
İsrail polisi bugün Mescid-i Aksa'ya 50 yaş altı erkeklerin girişini yasakladığını duyurdu.

[Resim: israilden_mescid_i_aksa_aciklamasi_yasak...9_7526.jpg]

İsrail'den Mescid-i Aksa açıklaması! Yasaklandı

Müslümanlara karşı insanlık dışı politikalar uygulayan İsrail, skandal bir karara daha imza attı.

Güvenlik kontrollerinin kaldırılmasından sonra Mescid-i Aksa'ya girmeye başlayan Müslümanların Cuma namazı için bölgeye akın etmesi bekleniyordu.

50 YAŞ ALTINA NAMAZ YASAK

İsrail polisinden yapılan yazılı açıklamada, bugün için 50 yaşın altındaki Müslüman erkeklerin Mescid-i Aksa'ya girişine izin verilmeyeceği, kadınların girişine ise kısıtlama getirilmediği belirtildi.

BÖLGEDEKİ BAZI YOLLAR KAPATILACAK

Açıklamada, Kudüs'ün surlarla çevrili Eski Şehir bölgesinin içinde ve dışında ek polis güçlerinin konuşlandırıldığı, bu bölgenin etrafındaki bazı yolların da kapatılacağı kaydedildi.

BAHANELERİ HAZIR

Açıklamada ayrıca, söz konusu yasakların Filistinlilerin "bugün gösteri yapmaya ve karışıklık çıkarmaya hazırlandığı bilgisi" üzerine alındığı savunuldu.

Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.