You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Isparta Yalvaç İmam Hatip Lisesi

Profesör
Yalvaç İMAM-HATİP LİSESİ 03.09.1975 Tarihinde 1739 Sayılı Türk Milli Eğitim Temel Kanununun 32, Maddesinde İfade Edilen Amaçlar Doğrultusunda Açılmıştır. Kendi Binası Yapılıncaya Kadar Tabaklar Erkek KURAN kursuna ait binada eğitim-öğretimini sürdürmüş olup 04.04.1979 Tarihinde Yalvaç İMAM-HATİP LİSESİ Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Tarafından (A) Bloku Yaptırılan Mevcut Binaya Taşınmıştır.Vatandaş-Devlet İşbirliğinin En güzel şekilde sergilendiği 16 derslikli Tip Proje Olan Okulumuzun (B) Blok İnşaatı 1991 Yılında Tamamlanmıştır

1993-1994 Öğretim Yılında Okulumuz Bünyesinde
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.