You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiforum.net Ana Haber Bülteni

Administrator
Yayın hayatına başladığı günden bugüne doğru ve tarafsız yayıncılık ilkesini benimsemiş İSLAMİFORUM.NET Ana Haber Bülteni ile karşınızdayız sayın seyirciler...

Bizden ayrılmayın reklamlardan hemen sonra karşınızda olacağız.

[Resim: y1pL_58LmRJb0530OtxeVamSkiqHke4xIcA69tnR...vadM-y7JbI]
[Resim: 0rklm47an.jpg]
[Resim: 0rklm27lz.jpg]

Günün önemli gelişmelerini aktarmaya başlıyoruz.

AĞIR DARBE !!!

[Resim: 43jah.jpg]
İslamiforum.net sevilen üyesi ELİFLAMRA'NIN konularının kaçak olduğu belirlendi.Forum polisi takipte!Verilen bilgiye göre konuları yurtdışından Abuzettin adlı şahıs tarafından tırlarla yurt içine sokulduğu ve takasın Çöp Kutusu yakınlarında yapıldığı belirlendi.Çetenin diğer elemanları aranıyor.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ !!!

[Resim: kiz-arkadas-tartismasi-kanli-bitti_6786_o.jpg]
forum oyunları bölümü yakınlarında Leyfunnur VE esila adlı şahıslar arasında rep yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Alınan bilgiye göre Leyfunnur'un esila'ya olan 200 rep borcunu 2 ay geciktirdiği bunun üzerine Leyfunnur'un msn'ini hacklediği belirlendi. Bugün öğle saatlerinde forum oyunları bölümü yakınlarında karşılaşan 2 şahsın birbirlerine imzalarını fırlattığı belirtildi. Basın açıklaması yapan Leyfunnur “valla o kadar repim yok…olsa dükkan onun. Varda evde mi saklıyorum” dedi. Forum polisi sükut son günlerde artan şiddet olaylarının üyeleri kötü etkilediğini ve en kısa zamanda olayların kontrol altına alınacağını belirtti. gülücük

ŞOK ŞOK !!! FORUM BANKASI OLAYI !!!

[Resim: bankasoy.jpg]

Dün gece saat 03:34 surlarında İSLAMİFORUM.NET REP KASALARINDAN 1.000.000 adet repin çalındığı açıklandı. Bunun sonucunda repleri dağıtamayan yetkililer üyeleri sukunete davet etti.sehrigiz adında bir gencin “ya replerimi verin ya da kendimi yakarım”diye tehditler savururken yanlışlıkla yoldan geçen simAyy adlı kişiyi yakması olayları alevlendirdi..olayı hafif yanıklarla atlatan simAyy sehrigiz'i uluslar arası forum mahkemesine şikayet edeceğini söyledi bunun üzerine .sehrigiz orayıda yakarım Romayıda yakarım sloganlar atmaya başladı..gülücük anlaşılan sıcak başına vurmuş :D Forum Bankasına Özel Güvenlikler aranıyor Bööö

ŞOK ŞOK!!!

Dün akşam saatlerinde yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti Vaveyla telefonunu eline aldı ve başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyi de çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti hıçkırıklar içinde Vaveyla demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları (yaklaşık 2 çuval) yiyerek kendine kıymak istedi(Allah korusun) Olayın ardından Vaveyla'nın TELEFONUNU inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizli olduğunu tespit ettiler.Birde soğan bursa soğanıymış Reklam yapıyoz işte Bursa soğanı yoksa nerden para kazanıcaz:D

Forum admininden uyarı!
Konu tekrarı istemeyn forum admini bir konu tekrarı yapan üyeyle böyle yakaladıkgülücük
[Resim: jrr6gx.jpg]

Nefti'nin Küçüklük fotoğrafını ele geçirdik arkadaşlargülücükBakmadan gemeyin...
[Resim: 111ru2.jpg]

VE SON HABERİMİZ çocukluğunu yaşayamadığını düşünen iLahi_aŞk ile ilgili. Yaşamadığım şeyleri yaşamam için hala şansım var diyerek bakkala koştu. "Bakkalcı amca bana bir lolipop" diyen iLahi_aŞk lolipopun nasıl yeneceğini bilmediği için direk yutmaya kalktı. Müşterisinin nefes alamadığını gören bakkal sahibi önce gazetecileri(yani biz gülücük ) sonra da ambulansı çağırdı.Olayın ilginç yanı ise iLahi_aŞk bu olay sırasında en uzun süreli nefes tutma rekoru ile Guiness'e girmesiydi. gülücük

İslamiforum.net Ana Haber Bültenimizin bu akşam da sonuna geldik… Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız... Esen kalın... İyi akşamlar…

Haberi sunan sükut
Espiri amaçlı hazırlanmıştır kimse yanlıs anlamasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-07-2010, Saat:04:24 PM, Düzenleyen: Sükut.
Uzman
RE: İslamiforum.net Ana Haber Bülteni
yha abi okuldaki halim aklıma geldi bende böle şeylerle uğraşıom okulda çok güzel olmuşgülücük
ayrıca benim borcum falan yooookhýms
melek abla söleseydin ben sana lolipop alırdım ya boğazına kaçmış bide geçmiş olsungülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
anlasılmasın zaten :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
:D.:D bak dogru yaşamadım cocuklugumu) tutturmuşsun ) rekor bende varmı beni yenmeye niyeti oLan:p
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
ha ha :D resimlerde güzel olmuş :D
zevkli konu.. :D
tşkkürler sayın sukut abi
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
haber bültenini kapatırken öyle bi söyleyip geçerdin yani ıııı şeyy yani kaynardı hani gülme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-07-2010, Saat:04:49 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.