You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiforum için yaptığım banner

Ahval Paranormal
Aslında site için güzel bir banner düşünüyordum. İstediğim gibi olmasada yinede fena değil. Bilgisayarımda teknik sorun var. Donanımsal. O yüzden bilgisayarı kasmak istemiyorum. Fireworkste yaptım . Fireworks MX 2004. Photohop cs4 yahut cs5 yapmayı planlıyodum. Çünkü onlar daha çok özelliklere sahip. Daha kaliteli iş çıkar. Daha sonra güzel bir banner yapmayı düşünüyorum gülücük çok konuştumm...

[Resim: srmenajj.jpg]
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-12-2010, Saat:05:21 PM, Düzenleyen: sürmenaj.
Profesör
RE: İslamiforum için yaptığım banner
madem böyle yeteneğin vardı neden daha önce söylemedin sürmenajgülücük tmam bundan sonra sitenin logolarını sana yaptırırız bu logoda hoş olmuş eline sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
( söylemedim icraat olsun dedim .d )

Photoshop benim ilgi alanım da ama pek ilgilendiğim olmuyor gülücük Başka işe yoğunluk verdiğim için. İbrahim yapıcaktı banneri. Bende daha güzel bannerle çıkaırm dedim p: d. sorun vardı. Bende fireworkste olduğu kadarıyla yapim dedim. Tmm bundan sonra sitenin bannerlerini ben yapacağım inşallahh...:9 tabii ibrahimde yapar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-12-2010, Saat:11:43 AM, Düzenleyen: sürmenaj.
Profesör
ibrahimde yapar ama o izindegülücük ben logodan hiç anlamam ama sende yetenek var çok güzel bannerlar yapabilirsin kendini geliştirdikçe.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
teşekkürler ilahi_aşk
Evet ilgilensem çok güzel işler çıkar ortaya. Tamamdır gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende beğendim güzel olmuş gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.