You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiForum 3. Hatimimiz...

İslamiForum 3. Hatimimiz...

.
RE: ...Mart Ayı 3. Hatimimiz...
Musabemin Allah razı olsun, sizde almasanız başka kimse almayacak heralde gülücük her ne duanız var ise kabul olsun inşallah..
Arkadaşlar nazeninin başlatmış olduğu hatmimizi bitirelim inşallah..niyet "Allah rızası"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-05-2014, Saat:11:59 AM, Düzenleyen: Mihman.
Üye
"Biz, Kur'an'dan öyle birşey indiriyoruz ki o, müminler için şifa ve rahmettir; zalimlerin ise yalnızca ziyanını artırır" (İsrâ, 82).

Ebû Ümâme radıyallahu anh, ben Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’i:

Kur’an okuyunuz. Çünkü Kur’an, kıyamet gününde kendisini okuyanlara şefaatçı olarak gelecektir” buyururken işittim, demiştir. (Müslim, Müsâfirîn 252. Ayrıca bk. Ahmed İbni Hanbel, Müsned, V, 249, 251.)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Selamün Aleyküm.
12. Cüzü de alıyorum. Rabbimiz okumayı,
Anlayıp uygulamayı nasib etsin. amin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-05-2014, Saat:09:21 PM, Düzenleyen: MuSaBeMiN.
...Revan...
Ben aldigim cüzleri okudum Elhamdulillah...
Nazenin abla gidince pek devam etmedi...
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ölen kardeşlerimiz için hatim yapalım mı ?
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Çok güzel olur yapalım inşallah hatta bu başladığımızı bitirelim inşallah o niyetle
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Mus'abEmin kardeşimiz vardı Allah ondan razı olsun gülücük cüz alıyordu sürekli..dikkatimi çekti uzun süredir oda giriş yapmıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Recep ayi icin basladigim hatmin baslarindatim hala.almak isterdim ama beni mazur gorun..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.