You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamda Haklı yere yuva yıkmak

Acemi Üye
İslam 'da aldatan bir eşin kocasını uyarmak ve o yuvanın yıkılmasına sebep olmak günah mıdır ? Bana göre sevabı bile var ama ben yinede sizlere sormak istiyorum , malum bu çağda herkes birbirini aldatıyor ama harcanan karşı taraf oluyor . Neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: İslamda Haklı yere yuva yıkmak
Bir de eklemek istiyorum "Hac'da şeytan taşlamak " hurafe midir ? bazı profesörler hurafe olduğunu beyan etmiş ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Nasıl bir çevreniz var bilemem ama bu zamanda da aldatmayan ve çok güzel birçok Müslüman var.

Sorunuzun cevabına gelirsek, lütfen bu konuda bire bir yardım alın. Böylesine zor bir olayı herkes kaldıramaz, söylemenin de bir yöntemi vardır. İyi bir şey yapayım derken daha da kötü bir şeye sebep olabilirsiniz.

Ne bileyim bir psikologa danışın, diyanetin aile işleri ile ilgili bir kurumu var şu an adı aklıma gelmiyor onlara danışın. Vel hasılı kelam profesyonel bir destek-yardım almadan kimseye birşey söylemeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cevabınız için teşekkür ederim ama tatmin olmadım açıkçası , ikinci sorum hakkında bir fikriniz var mı peki ? Bu arada gören , görmeyen herkesin bayramı mübarek olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
evet ne yazık ki gördüm ama destekten ziyade bunun vebalini merak ediyorum açıkçası bir de altta ki sorumu da cevaplarsanız sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.