You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSLAMA 5 senedir girdim MEHDİ ALEYHİSSELAÖ HAYATTAMIDIR

İSLAMA 5 senedir girdim MEHDİ ALEYHİSSELAÖ HAYATTAMIDIR

Yönetici
RE: İSLAMA 5 senedir girdim MEHDİ ALEYHİSSELAÖ HAYATTAMIDIR
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Mehdi Aleyhisselamı arama, beklemek, yolunu gözlemek, bulmaya çalışmak vesaire dinimizde yoktur.
Aziz Peygamberimiz Aleyhisselatu vesselamın ve sahabelerin böyle bir şey yapmamış olması bize bunu gösteriyor.

Bence siz kendi ilim, ibadet ve irfanınız ile ilgilenin. Özellikle ilmi arayın. Allah Tealaya yaklaşmanın ve rızasının yollarını arayın. Gerisi teferruat dahi olamaz.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hoşbulduk kardeşim.evet öyle doğru söylüyorsunuz ama şöyle şeyler duyuyorum Mehdi aleyhisselaö çıktı Mehdi Aleyhisselam zuhur etti birde hadis var karda sürünekte olsa Mehdiye biad edin diyor peygamberimiz s.a.v.gerçekten çıktıya ne yapacağız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Facebook tan bir şeyler öğrenmeyi bırak kardeşim orada hiçbir şey öğrenemezsiniz.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.