You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslam orduları sanala gömüyor...

LoadinG....*
İslam orduları sanala gömüyor... Haber5.com - M. Fatih Gediman

Gazze'de müslüman kardeşlerimizi katleden Siyonist İsrail güçlerine tepki olarak Müslüman Türk hackerlar sırayla onlarca İsrail sitesini sanal aleme gömüyor...

Kendilerine Federal Atack Team adını veren Müslüman Türk Hackerlar, İsrail saldırıları ile eş zamanlı olarak başlattıkları WEB operasyonunda, Onlarca İsrail uzantılı web sitesini sanal alemden silmeyi başardı.
İsrail'in özel tim web sitelerinden olan SWAT 'ın web sitesi ile işe koyulan Müslüman hackerlar 28 saat gibi bir süre zarfında 68 web sitesini hackledi.
Haber5.com Genel Yayın Koordinatörü M. Fatih Gediman'a bir açıklama metni gönderen tim yetkilileri bildiride şu sözlere yer verdiler.

"Federal-atack.org üyeleri Gazze saldırısının ardından israil web sayfalarına saldırılara başlamıştır.
27 aralık günü Gazze'ye yapılan saldırının ardından saat 23.00 sularında federal-atack team hacker grubumuz tarafından katil İsrail sitelerıne sabah saat 05.00 sularına kadar şiddetli ve de kesintisiz saldırılar yapıldı. Yapılan operasyon sonucu İsrail'in (swat) yani özel tim resmi sitesi hacklenerek ciddi mesajlar bırakıldı..Operasyonlarımız 28 aralık 2008 gunu akşam saatlerinde geçiçi olarak kesildi...
hacked By federal-atack team resmi sayfasını hackleyerek geniş yankı uyandırdık. Gerekli mesajlarımızı site anasayfasına bıraktık. Saldırılarımız Gazze gülene kadar sürecek"
Ayrıca FAT üyeleri sitenin kayıtını her hangi inkara karşı dünya zone sitesine kayıtınıda alarak kesinleştırdıler..
İŞTE O AN:
[Resim: 25126.jpg]

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
Cvp: RE: İslam orduları sanala gömüyor...
murat18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tebrik ediyoruz. hackerleri. her alanda karşı duruşu göstermek gerekli.

ayyy innmıyorum adıyla ahber bulmuş by hacker vaybee çok güldümm zuhhahaaaagülücükbeni gldrdün allahta seni güldürsğünn haaaaaaahhahaSmilegülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: İslam orduları sanala gömüyor...
amın zelıha kardesım...

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.