You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslam ı öğrenmek istiyorum

Yeni Üye
Merhaba dostlar ben 20 yaşında bir erkeğim bu yaşıma kadar İslamla yani dinimle hiç bir alakam olmadı Kuran okumadım namaz kılmadım abdest nasıl alınır bilmem hiç bir bilgim yok alkol alırdım alkolü bıraktım bugün bir karar verdim Kuran okumayı öğrenmek abdest almayı öğrenmek namaz kılmak istiyorum fakat nereden öğrenicem nasıl öğrenicem bir bilgim yok bana yardımcı olabilecek büyüklerim ve küçüklerim var mı acaba ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: İslam ı öğrenmek istiyorum
öncelikle hoşgelmişsin...Rabbimin hidayeti eksik olmasın inşALLAH

bir yola girmişsin..ne güzel bir yol...öncelikle abdest ve namaz için sana öğretecek bir büyüğün yoksa araştır artık Google amcaya ne yazarsan hemen karşına getirir..videoları izle...ama namazını cemaatle kılmaya çalış gözlemci ol herzaman ve bol bol oku lütfen oku doğru ve öğretici şeyleri oku...

zamanın var ise kuran kursuna gitmeni tavsiye ederim..kendi kendinede uğraşıp öğrenebilirsin ama yanında bilen birinin olması önemli..

ALLAH yardımcın olsun
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Öncelikle Allah'a şükret ne güzel bir dönüşün olmuş tevbe et dua et bunları eksik etme sana internetten bunları öğrenebileceğin bir yerler bakalım Naftalin kardeşin dediği gibi dersler takip et namaznı kıl İnşâAllah İslam'la nurlanırsın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hoş gelmişsin kardeşim safa gelmişsin öncelikle pişmanlık muhabbetin mübarek olsun diyelim

samimiyet le yazdıklarına cevap olarak derim ki yakınındaki bir camiye kuran kursuna katılırsan bütün istediğin sorulara cevap bulursun vede bilgileri edinirsin dualarımıza senide katalım inşallah nasibince sebeplenirsin unutma samimi pişmanlıkla ALLAH diyenin zahmetleri ziyan olmaz mutlaka karşılığını görür dualarımla selametle kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Anladım noyan da tehlikeli işte. Daha dün adamın biri gayet güzel video çekmiş kuran Allahtan degildir diyor. Diğer kitapların degistigini kabul etmek Allahin acizligini kabul etmektir diyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.