You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslam Düşmanlarının Müslümanlarla Savaşı

İslam Düşmanlarının Müslümanlarla Savaşı

Forumcu
İslam Düşmanlarının Müslümanlarla Savaşı
İslam Düşmanlarının Müslümanlarla Savaşı

Allah Teâlâ’dan başka ilah olmadığına, Hazreti Muhammed (sav)’in de Allah’ın kulu ve elçisi olduğuna şehadet eden sorumluluk sahibi Müslümanlar, yaşadıkları çağda İslam’a muhalif fikir, sistem ve ideolojileri tanımak ve İslam’ın onlar hakkındaki hükmünü bilmek zorundadırlar.
Çünkü hassasiyet sahibi bir Müslümanın, batıl düşünce sahiplerini tanımadan, bu düşüncelerden kaçınması son derece zordur.

Yaşadığımız zaman içerisinde birçok Müslüman, İslam’a aykırı hareket eden ve düşmanlık besleyen sistem ve ideolojileri ve de sahiplerini iyice tanımadığı için hayatını İslam’ın emrettiği şekilde idame edememektedir.
İsteği dışında gelişen olaylara –ister istemez- müdahil olmakta, bazen de İslam’a ve Müslümanlara büyük zararlar veren toplumsal vakıalarda taraf olmaktadır.

Hassasiyet sahibi bir Müslüman böyle bir tehlikenin farkında olmalıdır.
Allah’ın ve Resulünün hükümlerinden başka hiçbir hükmü kabul etmemeli, çağında ortaya çıkan dünyevi fikir, sistem ve ideolojileri reddetmelidir.
Zira Allah’ı Rab, Hazreti Muhammed (sav)’i Resul kabul eden Müslümanlar, Allah’ın ve Resul-i Ekrem’in hükümlerinden başka hiçbir hükmü kabul etmemelidirler.
Hele ki bu hükümler Müslümanların yaşadıkları topraklar üzerinde uygulama alanı buluyorsa, Müslümanların bunun üzerinde daha fazla kafa yorması gerekmektedir.

Zamanımızdaki İslam düşmanı sistem ve ideolojiler, hassasiyet sahibi Müslümanlar şahsında tüm inananlara savaş açmış durumdadırlar.
Bu savaş bilfiil silah ve tanklarla değil, daha farklı teknolojik vasıtalarla yapılmaktadır.
Bilhassa Müslümanlara eziyet ve cefa çektirerek, vicdanları yaralayan cezalar vererek, insanların davetlerine icabet etmelerine müsaade etmeyerek/engeller çıkararak; açıklık ve fuhşiyatı yaygınlaştırarak, içki kumar ve faizi normalleştirmeye çalışarak, müzik ve futbolu hayatın ayrılmaz parçası göstererek, lanetlenmiş şeytana uymaya teşvik ederek bu savaşı yürütmektedirler.

İslam’a muhalif bütün sistem ve ideolojilerin stratejilerinde, muhakkak bahse konu ettiğimiz silahsız savaş taktikleri vuku bulmaktadır.
Yani İslam düşmanları bu yollarla Müslümanlara galebe çalmak istemektedirler.
Bu savaş taktiklerini Mekke müşrikleri de, Resul-i Ekrem Efendimize ve O’na iman eden sahabelere karşı uygulamışlardı.
Onlar da fuhşiyat ve münkeratın yaygınlaşması için mücadele etmiş, böylece insanların Allah’tan ve Resulallah’tan bihaber kalmalarını istemişlerdi.
Ama o zamanki inananların ihlâslı ve samimi mücadeleleri, Mekkeli müşriklerin bu hedeflerinde başarılı olmalarının önüne geçmişti.

Günümüz İslam düşmanları da, silahsız yöntemlere başvurarak bu stratejiyi uygulamakta ve Müslüman toplumun ahlakını bozmak için her yolu denemeye devam etmektedirler.
Kötü amaçlarla kullanıldığında menfi sonuçların zuhur etmesine sebep olan televizyonu icat ederek ve geliştirerek, televizyonlarda ahlaksız film ve diziler göstererek, Müslüman bireylerin uğraşı sonucu doğruya meyledenleri şeytanın fasit yoluna sevk ederek, cadde ve sokaklarda zamanın fitnelerinden olan kadını açık saçık gezdirerek, billboard ve tabelalarda reklam ederek (vs.) İslam’a savaş açmışlardır.

İslam düşmanlarının bu silahsız taktiklerle başlatmış oldukları savaşta; Müslüman toplumun içerisine nifak tohumları ekerek akılları karıştırma, insanları Allah Teâlâ’nın ve Habib-i Zişan’ın hükümlerine tabi olmaktan alıkoyma düşüncesi yatmaktadır.
İslam düşmanlarının, Müslümanların şahsında bütün inananlara açtıkları savaşta tamamen başarısız oldukları söylenemez.
Zira günümüzde yaşanılan toplumsal vakıalar bunun kanıtıdır.
Toplumun kalkınması için faaliyet yürüten, etkinlik düzenleyen hassasiyet sahibi kişi ve kurumlara karşı yürütülen kirli politikalar, puslu entrikalar ve vicdanları yaralayan hukuk skandallarını da örnek verebiliriz.
Benzeri örnekler elbette ki daha da çoğaltılabilir.

İslam’ı düşman belleyerek savaş açanlara karşı mücadele etmek ve silahsız savaş yöntemlerinin tehlikelerinden herkesin haberdar olması için uğraş vermek, tüm Müslümanların bilhassa da Muhammedi mevsim boyunca meydanlarda Habib-i Zişan’a olan aşk ve sevdalarını haykıran hassasiyet sahibi Peygamber Sevdalıları’nın üzerine bir borçtur.
Hassasiyet sahibi Peygamber Sevdalıları, İslam’ı düşman bilen sistem ve ideolojilere karşı mücadele etmeli, kirli ve karanlık politikalarını deşifre etmek için sürekli gayretkeş olmalıdırlar.
Unutulmamalıdır ki, yüce dinimiz İslam’ın gelişimine en büyük engel, bahse konu ettiğimiz tehlikelerin varlığını hala aramızda sürdürüyor olmasıdır.


Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: İslam Düşmanlarının Müslümanlarla Savaşı
paylasim icin sagolasin guzel bi konu
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: İslam Düşmanlarının Müslümanlarla Savaşı
"Lise öğrencileri camide namaz kılarken görüntülendi." UĞur DÜNDAR'ın bir haberiydi...Tabi tabi...birdirbir oynamaları gerekiyordu, uzuneşek oynamaları hatta sanki bana seksek oynamaları gerekiyordu...Beyinsiz adam..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2013, Saat:09:15 PM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.