Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İslam'da mezhepçilik olduğuna inanıyor musunuz ?
İslam'da mezhepçilik olduğuna inanıyor musunuz ?
bu kadına "ıslam en son dındır,senın dının ıslam dını geldıkten sonra senın dının gecersızdır" denılmıs mıdır? o kadının sorumlulugu bu sorunun cevabında baslar!
amerıka kıtası kesfedılene kadar,oradakı yerlı halkın dıs dunyadan haberı var mıydı?
Alıntı:Bu çok doğrudur. Ama, sencer kardeşimiz sana hristiyan babaannesinin durumunu sormuş.
burada bir yanlışlık var babaanne derken öylesine yazdım. benim tüm ailem müslümandır ve babaannem de koyu bir müslüman olarak hayata gözlerini yumdu. kur anın bir çok suresini ezbere bilirdi. benim bu forumda tartışmalarımdan başka anlamlar çıkarmayın. şimdiye kadar camii dışında başka bir ibadethaneye ayak basmadım. sadece Tanrıyı, Allahı gerçek imanı arıyorum hepsi bu. Allah herkesi gerçek imanlı yapsın. futbol takım taraftarı gibi dindar yapmasın
ben cevap vereyım sen soru sor, ben cevap vereyım sen soru sor!
senın derdın uzum yemek degıl bagcıyı dovmek arkadasım.anlasamayacagımız bır konuda daha fazla tartısmak ıstemıyorum.eger yok dıyorsan ona gore ınannır ve yasarsın.benım ınancım bu,ben boyle yasamayı tercıh edıyorum ve halımden de bır sıkayetım yok elhamdulıllah.
hepsınden gectım;hersey kur an da var dıyen ve hadıslerı kabul etmeyen sensın.
bırde konu ıle rıvayet ıstıyorsun benden,ne alaka?
o ımamların kurmadıgını,talebelerının o mezhep ımamının verdıgı ıctıhatları toplayıp o mezhebı temelını olusturduklarını bılıyorum.rıvayet oldugunu da bılıyorum merak buyurma sen.emın ol en az senın kadar bende arastırmısımdır bu konuyu.senın bakıs acın farklı benım bakıs acım farklı bu konuya;o yuzden tartısmamızın bır geregı yok...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi