You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslam a zıt filmler

İslam a zıt filmler

Acemi Üye
İslam a zıt filmler
Bunları beğenmeden veya o zıt yerler geldiğinde o sahneleri geçip izlemenin hükmü nedir acaba?? Ya da bu film çok güzel deyip islama zıt olmayan yerlerini kasıt ederse bunun durumu nedir?? Yüzüklerin efendisi gibi çok sevdiğim bir film fakat hiç düşünmedim ben elf diye ırk var onun yumurtalarından yeni bir ırk oluşuyor ork diye bir nevi yaratmak gibi geldi yani güzel diyemiyorum filme şuan cevap var mı başka yerlere baktım islama ve ALLAH a hakaret yoksa kendilerine caiz şeylere bakılması küfre rıza değildir dediler. Ben bu sahneleri geçip izlesem küfre rıza mı olur??

Lütfen bana cevap verin. Ne zaman yazsam namazı aksatmamak lazım bunlarla ilgilenilmesi doğru değil yazılıyor evet tamam doğru değil 5 vakit namazı da aksaklık etmeden kılıyorum kuran da okuyorum dua da ediyorum fakat bunları da izliyorum ( Sürekli küfür içeren şeyleri değil). Bu küfür müdür öğrenmek istediğim bu yani beğenmesen o sahneleri ama filmi diğer şeyleri için beğensen küfre rıza mı olur??
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.