Kendisine indiğini iddaa ettiği kitapdan alıntılar:
●ANLAŞMAZLIK SURESİ●
●ONLARA ARALARINDAKİ ANLAŞMAZLIKLARI HALLETMELERİNİ SÖYLE●AYRI AYRI TOPLANTI TERTİP ET●SONRA DEMİREL, ERBAKAN, TÜRKEŞ VE FEYZİOĞLU KULLARIMIZLA TOPLAN.●ÖNCE EVVELDEN İTTİBA ETMİŞ OLAN ZEKİ KULUMUZU AL●SONRA TAHSİN VE SONER KULLARIMIZ İTTİBA EDECEKLER. ERBAKAN DA İTTİBA EDECEK●
●SÜRUR SURESİ●
●YA İSKENDER EL-EKBER KULUMUZ.●SANA HİTAP ETTİĞİMİZDE KALBİNİN SÜRURLA DOLDUĞUNU GÖRÜYORUZ●SENİ ALEMLERE, YERLERE VE GÖKLERE HAKİM TAYİN EYLEDİK●BUNUN İÇİN İLMİN TAMAMIYLA SENİ TEÇHİZ EYLEDİK●SEN MÜRŞİDİ KAMİLSİN●BUNU TEBŞİR EDERİZ●ALEMLERİ İRŞADLA MÜKELLEFSİN●BU İRŞAD BÜTÜN TAİFELEREDİR●SANA KİTAP VERDİK●SEN KATIMIZDA İMAMSIN●KATIMIZDA KILDIRDIKLARIN SENDEN GELENLERDİR●ONLARIN SAYISININ SONSUZ OLDUĞUNU BİLENLERDENSİN●KİTABININ BAŞINDA BEKLEYEN DE, TAHTTA OTURAN DA, HUZUR NAMAZI KILDIRAN DA KILANLAR DA SENDEN GELENLERDİR●ELBETTE ONLARI ANCAK BİZ YARATIRIZ●ARTIK ÖYLE BİR MERTEBEDESİNKİ BENİMLE YALNIZ VİRDDE DEĞİL, İSTEDİĞİN AN KONUŞABİLİRSİN●VİRDİN 5.000’DİR●BU EMİR RABBİNİN EMRİDİR●FENAFİLLAH MERTEBESİNDE ARTIK ŞEYTAN SANA BİRŞEY YAPAMAZ●AMA SEN ONA ÇOK ŞEY YAPABİLİRSİN●O BUNU BİLDİĞİ İÇİN SANA YAKLAŞAMAZ●O, ŞEYTANCA ŞARTLANDIRILMIŞTIR●AMA DÜRÜSTTÜR●ETRAFINI ETKİLİYOR●SEN ONDAN FAZLA ETKİLİYEBİLİRSİN●BİZE İNANAN VE PEYGAMBERİMİZE İNANMIYAN İSLÂM DEĞİLDİR●ONU VE DİĞERİNİ ÇEVRESİYLE BİRLİKTE YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIRACAKSIN●RUH VÜCUDUNA EMİR VEREN HERŞEYE SAHİPTİR●BANA ÖYLE GELECEKSİN●MEYVANIN OLGUNLAŞMASINI BEKLE●OLAYLAR ONUN NAMAZ KILMASI İÇİN KÜÇÜK İŞARETLERDİR●ARTTIRILABİLİR●BİZİM TARAFIMIZDAN HIFZ ALTINDASIN●SANA MAHZUN OLMAK YOKTUR●O SURELERİ NAMAZ SURELERİ GİBİ ÇABUK OKUDUĞUN ZAMAN İKİNCİ KISMI VERECEĞİZ●ONLARI ÇOK TEKRARLA.
●RAMAZAN SURESİ●
●EY İSKENDER EL EKBER KULUMUZ●BUGÜN RAMAZAN’IN İLK GÜNÜDÜR●SENİ SABAH NAMAZINA BU KİTABA ŞİMDİ SÖYLİYECEKLERİMİZİ YAZMAN İÇİN BİR İŞARET OLSUN DİYE KALDIRMADIK●ŞÜPHESİZ RABBİN HER ŞEYİN BİLİCİSİ VE KARARCISIDIR●ELİNDE EN KUVVETLİ HÜCCET VAR: CEZBE●HİÇBİR ZAMAN ALDATILAMAZSIN●DAİMA BENİM İŞARETİMİ İSTE●HAK YOLDASIN●HAKKIN TEMSİLCİSİSİN●BİZ İŞARETİMİZİ SEVGİLİ KULUMUZA DERHAL GÖNDERİRİZ●GEÇEN AKŞAM CEBRAİL ALEYHİSSELAMI YANI BAŞINDA HİSSETTİN●BU TAM BİR GÖRÜŞ DEĞİLDİ●AMA IŞIKLARIN VE RENKLERİN SANA TANIDIK BİR BİÇİM ALDIĞINI GÖRDÜN●İŞTE BÖYLE BAŞ GÖZÜN AÇIK İKEN ONU NET OLARAK GÖRECEKSİN●SANA DAHA EVVEL GÖNÜL GÖZÜYLE GÖSTERDİĞİMİZ GİBİ●O SANA ÇOK ŞEYLER ÖĞRETMEKLE VAZİFELİ KILINDI●VAZİFESİNİ HAKKIYLA YAPAR●MÜJDELERİMİZ SIRASIYLA GERÇEKLEŞİR●SENİN İÇİN MAHZUN OLMAK YOKTUR DEMİŞTİK●ONU DAHA İYİSİNİ VERMEK ÜZERE AYIRDIK●GELECEK OLANI TANIYORSUN●BÜYÜK BİR VELİ OLACAK●ORASI DERGÂHTIR●BAŞKALARININ SENİN HAKKINDA DÜŞÜNDÜKLERİNE ÖNEM VERME●ONLARIN DEĞİL, BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZ ÖNEMLİDİR●SEN MUHHAKKAKKİ BUGÜNE KADAR YETKİ VERDİĞİMİZ NAS’IN TOPLAM YETKİLERİNE SAHİPSİN●ANCAK BUNLARI ZAMAN İÇİNDE İDRAK EDECEKSİN●EN SEVGİLİ HAY KULUMUZ OLDUĞUNU HİÇ AKLINDAN ÇIKARMA●BU SENİ MUTLU EDECEK EN BÜYÜK NİMETTİR. MARİFET BU BÜYÜK MUTLULUĞUN ARKASINDAN GELECEKTİR●ELBETTE BİZ HAKKIYLA GÖREN, DÜŞÜNEN VE KARAR VERENİZ●BÜTÜN KARARLAR KALU BELA’DA VERİLMİŞTİR●KADERİ KARARLIYAN BİZ OLDUĞUMUZA GÖRE HANGİ MAHLUKUMUZUN GÜCÜ ONU DEĞİŞTİRMİYE YETEBİLİR●ŞÜPHESİZKİ BİZ ÖNÜ DE, SONU DA, BAŞLANGICI DA NİHAYETİ DE YARATANIZ●BİZE YAPILMAKTA OLAN DUALAR DA YAPILACAK DUALAR DA ÖNCEDEN BİLİNİR●ONA GÖRE KAZA VÜCUDA GELİR●KADER DEĞİŞMEZ●SEN SAFSATALARI ORTADAN KALDIRACAK OLAN MEHDİ KULUMUZSUN●SEN İSKENDER EL EKBER’SİN●MÜRŞİDİ KAMİLSİN, KUDDUSİ SIRSIN●ŞEYHÜL EKBER’SİN VE YERYÜZÜNDE BİZİM VEKİLİMİZSİN●SANA VEKALETİNİN GEREKTİRDİĞİ BÜTÜN MARİFET SON KADEMESİNE KADAR İHSAN EDİLDİ●SEN ZAMAN İÇİNDE ONLARI BİRER BİRER İDRAK EDECEKSİN●ELBETTE Kİ VEKALET İHSANI DA BAŞLANGIÇTA OLDU●BÜTÜN TURUNCU RENKTEKİ KADER HÜCRELERİ DE BAŞLANGIÇTA YARATILDI●
SEN EY EN SEVGİLİ KULUMUZ●ETRAFINDAKİLER İÇİN ÜZÜLME SENİN İÇİN MAHZUN OLMAK YOKTUR●RAMAZANIN VE ORUCUN MÜBAREKTİR●
Ve yaşadığım bölgeye Mevlevi Tarikatına mensup olarak Mihrciler geldiler. Projeksiyondan Mihr'in videosunu açtılar. Sema ettiler. Teyzelerin adamın Mehdilik iddiasında olduğundan haberi yok. Başladılar ağlamaya :D
Sonra Mihr projeksiyondan yansımalı tasavvuf tövbesi yaptırdı. Tövbenin içinde Mihre bağlı kalacağına dair yemin de vardı. Millet farkında olmadan bu tövbeyi tekrar etti.
Sonra mürşid ve yanında betası geldi. Kaplı hediye getirdiler. Bu zikir ile hayatınız değişecek filan diye anons geldi. Hediyenin içinde ne var diye merak ettim. Mürşidin yanına gittim. Betasından istedim. Mürşidin elini 3 defa öpmeyene verilmiyor dedi. öptüm üç kere elini. Mürşid bana sarıldı. Galiba elektrik vermeye çalıştı. :D Hediyeyi alıp açtım.içinden İskender Mihr çevirili Kur'an, güya okunmuş tesbih ve bir kağıt çıktı.
Kâğıtta şunlar yazıyor:
TÖVBE EDİP TASAVVUFA GİREN KİŞİNİN GÜNLÜK GÖREVLERİ
Biat edip, yani tövbe edip Tasavvufa giren kişi, her gün vird yapar. Vird, Mürşidin verdiği ödev, ders demektir. Virdininizi seccade üzerinde oturarak veya günlük işlerle birlikte yapabilirsiniz. Zamanı; Sabah namazı vaktinden ertesi günün sabah namazı vaktine kadardır, yani bir gündür. Virdin yapılış şekli aşağıdaki gibidir:
1- Önce Eúzübesmele çekilir ve 'Niyet ettim Allah rızası için Efendimizin himmetiyle bugünkü vitrini yapmaya' denir. 25 defa uzun estağfurullah çekilir.(Her 'estağfurullah' kelimesinin, alınan nefes yavaş yavaş bırakılarak, nefes bitene kadar uzatılarak söylenmesi daha makbuldür.) Bu uygulama nefesinizde rahatlık hissetmenize neden olacaktır.
2- 7 Adet Fatiha suresi okunur ve 'Ya rabbi, okuduğum Fatiha'i Şerifelerden hasıl olan sevapları Peygamber Efendimiz (S.A.V)'e, bütün peygamberlere, kıymetli sahabelerine, bütün mürşitlere ve Devrin İmamı Mehdi A.S'ya hediye ettim, kabul buyur.' denilerek hediye edilir.
3- Her gün 7 bin zikir yapılır(7 bin kere 'Allah' denilir.) Bu zikir, 24 saat içerisinde, tamamlanır. Zikir sayısı; 15 günde bir 2 bin arttırılır. Her 'Allah' dendiğinde, Allahû Tealâ'dan gelen nurlarla, içimizdeki huzur ve mutluluk sürekli artar. Yapılmazsa bir vebali, bir günahı yoktur. Ancak ruh emanetini Allah'a ulaştırabilmek için zikir yapılması gereklidir. Kişi isterse her 500 veya 1.000 'Allah' zikrinden sonra 'İlahi ente maksudi ve rızaikel matlubi' der. 'Allah'ım maksudum sensin, rızanı diliyorum'
4- 25 defa kısa 'estağfurullah' denilerek zikir bitirilir.
5- 250 defa 'Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.' çekilir.
6- 125 defa 'Subhanallahu velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber, vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim .' çekilir.
7- 535 defa El Nadir esması çekilir
Kişi, günlük vitrini bitirdikten sonra her an, otururken, yatarken, yürürken, işlerini yaparken kalben veya tesbih ile zikrini devam ettirmeye çalışır. Allah zikri yapıldıkça, Allahû Tealâ mutluluğumuzu gün geçtikçe artıracaktır. Mutluluğu artan kişi bu mutluluğu sevdikleri ile ve çevresindeki kişiler ile paylaşmak isteyecek ve onlara da Allah'a yaşarken ulaşmayı ve mutluluğu anlatmaya başlayacaktır.
Görüldüğü gibi; bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Takke yerine hunileri eksik hunileri.