You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
İŞİD Kimdir ?
Selâmun aleyküm kardeşlerim argo ve kalp kırıcı cümleler kullanılmadan İŞİD hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim ?

Kimisi suriyedeki müslümanlar öldürüldüğü için oradaki bacılar tecavuz'e uğradığı için tağut'i sistemi yıkıp islam devleti kurmak için ayaklandığını söylerken

Bir diğer kişiler ise tamamen terorist gözü ile bakıyor

Bu düşüncelere iyi veya kötü sebep olan konu nedir yani ne yaptılarda islam için iyi birşeyler yaptığını düşünüyorsunuz ?
Yada ne yaptılarda islam'a hiçbir faydası olmayan kişiler olarak görüyorsunuz İŞİD'i ?

Yorumlarınız ve düşünceleriniz benim için kıymetlidir forum arkadaşlarımızı seviyeli bir şekilde aydınlatalım kesinlikle haddimizi aşmayarak...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: İŞİD Kimdir ?
Aydınlanma mı istiyorsun? Peki.

IŞİD öldürüyor. Vahşice öldürüyor. Canlı bombalarla öldürüyor. Yakarak öldürüyor. Kurşuna dizerek öldürüyor. Kadın-erkek ayrımı yapmadan öldürüyor. Dini inancını görmezden gelerek öldürüyor. Yani kısacası öldürüyor.

Böyle bir konuyu tartışmaya açarak sen haddini aştın. Hz. Ali bir savaşta düşmanı yere yatırmış kellesini kesecekken adam Hz. Ali'nin yüzüne tükürmüş. Hz. Ali'de adama bir şey yapmamış. Adam nedenini sorunca da Hz. Ali ben seni Allah için öldürecektim, ama şimdi öldürürsem kendi öfkem yüzünden öldürmüş olacağım demiş. Bunu niye anlattım biliyor musun? Birtakım olaylara kızıp da kimsenin kafası kesilmez anlayasın diye. Müslümanların uğradığı zulmün çözümü birilerinin kafasını kesmek değildir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Işıd hakkında bilgilerimizi; yalancı, küstah, şeytan dili kullanan, abartılarla dolu, kendi kesimini kayırmak için her yolu mübah gören, sahtekar, güçlüden yana ve daha sayamadığım onlarca kötü karakterlere sahip basından öğreniyoruz. Sizce gerçekten doğru mu öğreniyoruz. Sizce konu hakkında hüküm vermek için yeterli ve sağlam kaynaklarımız var mı? Neye göre karar vereceğiz? Vereceğimiz karar ne kadar tutarlı olacaktır?

Ben şahsen basından duyduğum hiçbir haberi istisnasız ne doğru ve nede yanlış kabul etmiyorum. Size de tavsiyem bu yöndedir.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben de basından duyduğum bir bilgiyi paylaşayım :

ABD Irak'ı işgalden sonra,
Guantanamo'ya götürdüğü esirleri,
işkence ile mankurtlaştırmış ve bunlarla IŞİD denen katil sürüsünü,
Irak topraklarına ve dahi dünyanın diğer bölgelerine salmıştır.
Bunlar yarı insandır, acımaları yoktur.
Kanıp katılan gençlere yazık oluyor.
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
IŞİD, sayın Ahmet Ünlü Hocaefendiye göre "cehennem köpekleridir". Kendisine bu konuda katılıyorum.

Not: Kendisi demeseydi de ben yine böyle düşünüyordum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-03-2016, Saat:02:53 PM, Düzenleyen: Allame Reloaded.
هل أنا حقاً أنا ؟
hem türkiye tekfircilerinin hem de sair beldelerdeki harici eğilimlerin önüne geçmek için ümmeti muayyen tekfir hususunda bilinçlendirmek ve sakındırmak gerekir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.