You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Işid Hakkında sorular ve cevaplar

Işid Hakkında sorular ve cevaplar

Kıdemli Üye
RE: Işid Hakkında sorular ve cevaplar
Nasıl Yani? IŞİDi mi seviyorsunuz?

Ben açıkçası IŞİD'ten nefret ediyorum. Birinci olarak bizi onlar kafir olarak gördüklerini öğrendim. İkincisi onlar vehhabi tabi ki de bizi kafir görecekler. Üçüncüsü ben de ŞERİAT istiyorum böyle ŞERİAT kuralları sayesinde doğru yolu buluruz diye düşünüyorum ama Türkiye'yi de seviyorum sağolsun hükümet inşallah şeriatı getirir. (Tabi kemalistler coşarsa başka gülücük )

IŞİD'in çocukların kafasına sıkıp öldürdüğünü veya farklı mezhepten olduğu için insanların kafasını kestiğini biliyor musunuz? Hiç mi takip etmiyorsunuz IŞİD'in kanalını? IŞİD'e destek vermeyin...

Kesinlikle Allah Kur'an'da anlaşmaya uyarlarsa onları öldürmeyin diyor bizim IŞİD ne yapıyor? Tüm kafirleri öldürüyor. Bu Kur'ana aykırı değil mi? Cihad yok ama bunlar cihad ettiğini zannediyorlar.

Daha da önemlisi kendi kanallarında görmüştüm. Bir adamı zorla müslüman yapıyorlar ama yine de öldürüyorlardı.

Pek doğru yolda değiller diye düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi alalım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kafirler müslümanları öldürürken kimse bu kadar büyük puntalarla yazıp dünyanın gözüne soka soka neden müslüman öldürüyorsunuz diyen yok bende buna takılıyorum gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
tamam sen dini kısmıyla bak olaylara müslümanın müslümanı öldürmesi caiz midir savaş esnasında fitne çıkartmak caiz midir fitneyi çıkartanlara biat etmek caiz midir tebliğ edilmeden insalanları öldürmek caizmidir ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.