You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İRAN'DA MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ

İRAN'DA MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ

Im Not NormaL
İRAN'DA MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ
İran'da, meclis seçimlerinin ikinci turu için oy verme işlemi tamamlandı.
İran'da, meclis seçimlerinin ikinci turu için oy verme işlemi tamamlandı.

Devlet televizyonunun haberine göre, ülke genelinde seçim sandıkları, oy verme süresinin üç kez uzatılması sonucu, 3 saat geç kapandı.

Ülke seçim merkezi, 82 milletvekilini belirleyecek ikinci tur seçimin kesin sonuçlarının iki gün içerisinde açıklanacağını bildirdi.

Bugün yapılan ikinci turun, meclisteki durumu değiştirmesi beklenmezken, muhafazakarların meclisteki üstünlüğünün devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Halkın seçime pek ilgi göstermediğinin gözlendiği ikinci tura katılımın, ilkinden daha az olduğu belirtiliyor. 14 Mart'ta yapılan ilk tur meclis seçimlerine katılım yüzde 63 olarak açıklanmıştı.

Reformcuların büyük oranda saf dışı bırakıldığı ilk turda, muhafazakarlar yüzde 70 oranında oy almıştı.
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: İRAN'DA MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ
muhafazakarlar % 70

reformcular % 30

hayırlı olsun...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.