You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ipin ucunu bulduk çok şükür :D

köyün delisi
eveet geldik hikayenin sonuna; ama birinci cildinin :D
yarından itibaren uzun bir süre gelemeyeceğim, çok yoğunum bilirsiniz :D şunları tüm samimiyetimle belirtmek isterim ki;
gerçek hayatta (bu tanımlamayı kullanıyorum çünkü ne olursa olsun -ne olursa olsun- internet ortamında kişi asla gerçek değildir; bunu uzman kişi olarak söylüyorum :D ) ne şekilde yaşadığımı bilenler bilir, üç haftalık tatilimde bana iyi arkadaşlık ettiniz, en gıcık olduklarım bile, ben insanlara sataşmaktan keyif alan bir tipim, elimde değil :D
böyle açılan konulara da kıl olurum o yüzden açtım bakalım bende nasıl duruyor diye :D

öf yazacaktım birşeyler unuttum, neyse hatırlayınca yazarım. son olarak yüce insan raskolnikovun sözüyle bitirmek istiyorum:
"madem ki başladık, öyleyse yapacak birşey yok demektir" :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ipin ucunu bulduk çok şükür :D
bu konuyu acanın baco olduguna ınanamadım:D bız senın nasıl bı ınsan oldugunu bılıyoruz,baskalarına anlat bunları grıbal:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-02-2011, Saat:06:11 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
köyün delisi
"sen de insan mısın be" der gibi konuştun, ben de üzerime düşeni yapıp derhal alınıyorum :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
nereye yahu) sen bensiz yapaman ki
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
senin yanına geliyom işte bilgisayarı getiremeyecem o yüzden sanal alemde yoğum artık, tatil gelene dek :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
:D tamam
görüşemedik bugun özledin dimi beni
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
valla sabahtan beri aklımdaydın yemin ederim bak :D
hatta demin dedim demek ki kulağı çok kötü oldu diye aklımdan geçirdim :D aferin bana :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tamam baco duzelltım hepsınıanladin

estafırullah,oyle bırsey demem ne sana ne baskasınagülücük

hem ıgneleyıcı yorumlarını özüm özüm ozleyecegız :D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hiç öyle durmuyor bacanak, bak ne kadar çok insan zil takıp oynarsa gidiyorum diye o kadar kısa sürede geri dönecem :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.