Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İNTERNET YASAĞI NEDİR?
İNTERNET YASAĞI NEDİR?
ülkede son zamanlarda özgürlük kavramının ardına sığınılarak bir sürüü çirkefçe ve şerefsizce işler söylemler eylemler yapılıyor. bunların da dizginlemnesi ancak yasaklarla mümkün. bir de diğer açıdan baktım sonra, e peki biz dedim.
sonra bize baktım. kendi hayatıma daha dğrusu. yıllardır taviz vermeden biryerlere gelebilmenin mücadelesini veriyorum. yaşıtlarımdan birçok konuda çok gerideyim evet, ama ortaya koyduğum işler benimle aynı seviyede (bilgi seviyesi) olan insanlarınkine nazaran daha özgün daha nitelikli ve daha faydalı. neticede tuttuğumu kopardım.
belki yasaklamalar olmasaydı biz böyle bilenmeyecektik. bu da bir toplum gerçeği, biz zorlama olmayınca birşeylerin farkına varamıyoruz. o yüzden her açıdan yasaklara evet
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)