You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İnternet bedava ve bağlatmak mecburi

İnternet bedava ve bağlatmak mecburi

Profesör
RE: İnternet bedava ve bağlatmak mecburi
vayy ))) ama saçma) insan hakkı ve internet ne alaka)) hükümet internetle bayagı alakalı gaLibagülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
evet finlandiya internet ağı bakımından diğer ülkelere göre en korunaklı bir ağda en virus'suz ağda ayrıca nokia onların malı ve teknolojiyede baya önem veriyolar... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
VALLA BENİ İLGİLENDİRMEZ NASILSA PARAYI BEN VERMİOM.ifadeİNTERNETLE DE PEK İŞİM YOK Bİ BURAYA GELİYOM GENELDE FAYDALI ŞEYLER YAPARIM EV İŞİ DERS ÇALIŞMA GİBİ.ifade AYRICA BEDAVA DEĞİL DAHA PAHALI OLSUN BURADA(TÜRKİYEDE) İYİ İŞLERE KULLANAN AZ VAR TABİ SİZ BUNA KESİN KIZARSINIZ ŞİMDİ.
SİZE DEMİYOM SİZE BEDAVA OLSUNgülmeBİDE BİŞEY SORACAM FAHİŞ FİYAT YASAKLANMIŞ DENİLMİŞ YANİ BEDAVA DEĞİL ÖYLEMİ YADA BEN YANLIŞMI ANLADIM BAĞLANMASIMI BEDAVA
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-07-2010, Saat:10:38 PM, Düzenleyen: leyfunnur.
Profesör
türkiyede de eskisi kadar pahalı değil aslında. 4 mb limitli int 26 lira günde 1 tl bile değil. 1 paket sigaranın ortalama 5 lira olduğunu düşünürsek iyi. keşke daha ucuz olsa tabi ama geçmişteki fiyatlara göre çok çok ucuz. önceden adsl yoktu dial-up vardı fenaydıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.