You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İnternet Aşıklarına

İnternet Aşıklarına

İnternet Aşıklarına
Yıllardır İnternet ile uğraşmama rağmen ilk kez evimde chat (sohbet) yapmak için kanala girdim. Nickim (rumuz) Bebek19. Tabii bir anda erkeklerden yüzlerce mesajla karşılaştım.

İnternetten çıkmaya karar veriyorum ama birden biri benim ona cevap vermemi sağlıyordu. Konuşma ilerledikçe biz hala klavyeyle boğuşuyor ve birbirimizi tanımak için elimizden geleni yapıyorduk. Aynı şehirdeydik.

Daha yeni tanıştığım bu kişi bana ev adresini okulunu ve hatta cep telefonunun numarasını bile vermekte bir an tereddüt etmemişti. Ben de ona web sitemdeki fotoğraflarıma bakması için adresimi verdim. Bunu izleyen günlerde mail ve chat dostluğumuz sürdü. İkimiz de birbirimize farklı şeyler hissediyor ama bunun yanlış anlaşılmasından korktuğumuz için hep arkadaşlık temennilerini yeniliyorduk. Sonunda ben de onun fotoğrafını gördüm.

Artık ilerleyen güven ve dostluğumuz ardından ben yine bir chat gecesinde, “Daha fazla beklemenin bir anlamı yok artık tanışalım”dememin üzerine buluşma günümüz kararlaştırıldı.

Buluşma yeri sinemanın önüydü. Oraya gittiğimde sinemaya girmek için bekleyen bir sürü insanla karşılaşınca bir an şok oldum ve üstelik aksi gibi hepsi bana bakıyordu. Kendimi topladım ve telefonunu çaldırmayı akıl ettim. O kadar kişinin arasında sonunda beklenen kişinin melodisi çalmaya başlamıştı. O yöne baktığımda kitapçı vitrininin önünde duranın o olduğunu fark ettim. Arkasını döndü ve hayatımın bundan sonraki kısmında büyük yer kaplayacak o tatlı gülümsemesiyle yanıma doğru yaklaştı.

“Merhaba” dedi. Bense “Sen o olmayabilirsin. Bu yüzden bir soru soracağım. En sevdiğim çizgi film kahramanı hangisi? dedim. Birkaç yanlış cevaptan sonra sonunda doğru olanı buldu. Sinemaya girdik. Oysa birbirimizin yüzünü sadece 5 dakika görebilmiştik.

Gittiğimiz ilk film ortama pek uygun değildi. Hatta berbat bir seçimdi. Filmin adı “Şeytan” dı. Onun bir suçu yoktu ki, ben seçmiştim...

Filmden sonra gerilen sinirlerimizi ancak buz gibi bir dondurma geçirebilirdi. Dondurma yerken bol bol konuştuk.

İkinci buluşmamız için 10 gün daha beklemeliydik çünkü İstanbul’ a gitmişti. O İstanbul’ dayken birbirimizi düşünecek çok zamanımız oldu. Döndükten sonra çok şey değişmişti. Bu kısa süreli ayrılıkta ikimizde birbirimizden hoşlandığımızı anlamıştık.

Onu takip eden zamanlarda sevgimiz katlanarak devam etti. Aşkın ne zaman, nerde ve hangi şarlarda size gülümseyeceği hiç belli olmaz. Biz o zor anı sanal alemde yakaladık. Şimdi 6 aydır her gün ALLAH'a bizi birbirimize armağan ettiği için dua ediyoruz. Ya o gece chate girmeseydik...

A$k Doqu$tan Kısmét İ$i!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: İnternet Aşıklarına
bunlar istisna ya karşısına 40 yaşında bi adam çıksaydı öle aşkmı olurmuş netten :Do yanlız ablası bana ait o:D
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: İnternet Aşıklarına
hımshıms
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur daha yeni kim bilir neler çıkar...

bacum bunu sen yaşamadın dimigülücük
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Bugun chat odasi acip oradan islami hizmet edecegini sanan gaflet icindeki aciz ve bicare insanlar chatten meded ummaya devam ediyorlar.

- Chat odasina giren bir cok kisi tanismak ve karsi cinsden birini bulmak icin giriyor.

- Niyeti evlilik olmasada bir bayan yahut bay oraya girdiginde gayesi kendince mesru buldugu bu pislik ile karsi cinsle sohbet ederek kendini tatmin etmeye calisiyor!!!

- Kasaptan bir parca düser gibi ciger bekleyen kediler gibi chat odasina girerler bir enayi düserde tavlarim misali oralarda dolasiyor.

IYI NIYET ASLA YOK!!

Sinek kücüktür mide bulandirir. Senin kücük gördügün bir cok aileyi yikiyor. Bir cok gencin hayallerini bitiriyor. Zinaya yol actigi icin chat sitesi yapan herkes ahirette agir bir hesap vereceklerdir. Onlarin bu ziyaretci cekme hit kazanma hevesleri yani dünyalik menfaatlerinin bedelini cok agir ödeyeceklerdir..
görüldügü üzere chat tamamen yanlıs bi olay.

Iyi birsey yapamiyorsan bari cehennemi garantileyek isler pesinde kosma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Chat veya diger adıyla genelde erkekle kadının yaptıgı sohbet.

Ben hic bir kızın chat odalarına giripte kızlarla konustugunu gormedim .. veya bir erkegin genelde hep kızlarla konustugunu veya kızlar hakkında erkek arkadasıyla gorustugune sahit oldum..

Demekki chat'in gayesi cinsellik. yani diger bir cinsle iletisim. Haliyle diğer cinsle iletişime geçmenin her ne kadar bilgisayar ekranlarınada saklansada tehlikesi nefsinle her iki insanın başbaşa kalması demektir. Bir kadınla erkek nasıl tenha bir mekanda tek başlarına kaldıklarında ilk akıllarına gelebilecek karşındaki cinsle birlikte olmaksa belli bir sure sonra bir erkekle kadın muhakkak cinselliği duşunmeye başlayacaktır.

Yani özetle en masumune duygularla başlayan içerigi ne olursa olsun bir chat sohbetinin bir birlikteligi hedef almaması duşunulemez. Her kim bana bir şey olmaz diyorsa kendisini kandırıyordur kendine yalan soyluyordur.

Chat=>AŞK &ARKADAŞLIK=>TELEFONLAŞMA=> Buluşma=> ZİNA

Bu yol hiç bir zaman değişmez. Her kim derseki ben kendimi zapderim yalan soyler. Paygamberimiz bile Yarabi bir an olsun bizleri nefsimizle başbaşa bırakma diye dua ederken. Chat yapan kişi saatlerce bilgisayar ortamın yabancı bir erkek veya bayanla başbaşa kalırken zinayı duşunmedigini kim soyleyebilir. Tabiki bazıları evlenmek maksadıyla yaptıklarınıda soyleseler bunları denetlemeye imkan yoktur. Erkekler niyetlerini cok iyi saklayabilecekleri icin hic bir kız erkegin gercek niyetinden son ana kadar emin olamaz.

Evinizi Ailenizi Chat ve Internetin zararlı ortamlarından uzak tutun yoksa en saf ve temiz bildiginiz eşiniz çoçuklarını bir bakmışınızki dehliz kuyularda kaybolmuşlar. Herkes tehlike altında özellikle dindar insanlar. Kendilerini dini inançlarının boyle bir gunaha asla sokmayacaklarına eminlerki futursuzca nette sorf yapıyorlar.

Chatten uzak durun. Chat zinaya giden bir yoldur.
Zinayı her iki taraf için kolaylaştıran şeytanın bir oyuncagıdır.

Bu tıpki bir derya dolusu pislige dalıpta bana bir şey olmaz diyen beyaz elbiseli hem erkek icin hemde kadın icin gecerlidir
En azından kalpleriniz kirlenirki buda vucudunuzun kirlenmesi kadar kotudur. Eninde sonunda bu yol imanızı çalacaktır.

10 senedir netteyim. saatlerce sohbet ettim. hic bir faydasını gormedim. konusulan seyler sıg ve boş islami degil cogu kez. Her şey eninde sonunda cinsellige varıyor. Ben tamemen bıraktım rahatım şimdi iş dışında sohbet ettigim hic bir bayan yok.

Ama şuda bir gerçek iş icin super faydalı bir şey. biz Turkler herşeyin çılkını çıkardıgımız gibi bu chatinde suyunu çıkarmışız.

Bir erkegin agzından duymustum. Her hafta bir balık yakalıyorum netten(chatten) derdi. Bizim kadın milletimiz uç beş guzel söze kanıyor ve eşini çoçuklarını terketmeye kadar vardırıyor işi.. hele imanıda zayıfsa vucudunu aç kurtların onune atıyor. Unutmayın kalenin kapıları bir kere açıldımı sonrası geri donuşu cok zor. Allah cumlemizi duzgun namuslu imanlı insanlarla karşılaştırsın. Bu hataya duşenlerin hemen kesin ve kati tovbe edip bir daha chat kapısını aralamasınlar.

Bu tarz ortamlardan uzaklaştırsınlar kendilerini. Eger eşiniz boyle bir şey yapıyorsa ona durumu izah edip uzaklaştırsınlar ve sevgi gostersinler. Sevgi saygı bu tarz yanlış yolların kesin ve kati tedavisidir... SAdece sabır ve dua ile çözülmeyecek hiç bir problem yoktur... Buyuk ve kucuk gunahlardan kaçının ve bolca tövbe edip allahtan yar ve yardımcınız olması için dua edin.

Allaha Emanet olun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
üstteki yazıları ben yazmadım ama chatin sanıldıgı gibi masum bi sey olmadıgını göstermek istedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: RE: İnternet Aşıklarına
joe_black Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üstteki yazıları ben yazmadım ama chatin sanıldıgı gibi masum bi sey olmadıgını göstermek istedim

katılıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
forum daha beter lo :D
gerçek hayatta güvenemezsin buradan nasıl güvenecen :D

PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
:D forum morum chat bide mat sallaaa.

Reel olmak gerekir diyom yaaa gülücük
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.