You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İNSAN DEĞİLSİNİZ...

İNSAN DEĞİLSİNİZ...

Profesör
İNSAN DEĞİLSİNİZ...
Böylesi bir zamanda yardım gönderiyorum diyerek, kullanılmış malzemeler, çamaşırlar gönderenler insan değilsiniz.

Böylesi bir zamanda, fırsatçılık yapan ve fiyat artıran otobüs şirketi sahipleri; giyim kuşam üretim merkezi sahipleri; fırın sahipleri insan değilsiniz.

Böylesi bir zamanda yağma yapanlar insan değilsiniz.

Böylesi bir zamanda muhtaçlara gönderilen malzemeleri muhtacım diye alanlar insan değilsiniz.

Böylesi bir zamanda, servet tepesi oluşturmuş olupta, o serveti harcamaktan geri duranlar insan değilsiniz.

Ve insan değilsiniz bunlara benzeyen ve benzeri hareketler ortaya koyan ne kadar varsa.

Sizler ve sizin gibiler, bu topraklar üzerine bastığınız için utanıyorum, çünkü burada yaşıyorum. Sizinle aynı yerde yaşamak daima acı verecek bu aciz gövdeye. Yazıklar olsun. Utanmayan, kızarmayan o iğrenç, aşağılık suratlarınıza tükürüyorum. Pislikler, mikroplar, aşağılıklar, alçaklar, utanmaz arlanmaz yaratıklar.
HER ŞEYİ SORGULA. 
VATAN-AHLAK-ADALET.
DÜŞÜNCEYLE SAVAŞMAK YÜCELTİR.

CUMHURİYET-LAİKLİK-DEVRİM...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.