You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İnşallah yalancılardan olmayalım

İnşallah yalancılardan olmayalım

Administrator
RE: İnşallah yalancılardan olmayalım
İslam tektir laik islam diye bir şey olamaz aynı cümlede yazılamaz.Ülkemizde laiklik yok zaten laiklik bu değil.%90ı müslüman olan bir ülke.Devrimde ne devrimi yapılacak nasıl yapılacak??Merak ettim neyi değiltirecekler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2010, Saat:01:45 PM, Düzenleyen: Sükut.
Devrim isteyen arkadaşlar, konu çooooook uzun ne bu aradaki oooo harfleri yeter uzunluğunu anlatmaya ne de...
Üstad gençliğe hitabesindeki bir parargafta; Annesi, babası, ninesi ve dedesi de içinde olsa, gelmiş ve geçmiş bütün eski mümin nesillerden hiçbirini beğenmeyecek, onlara 'siz güneşi ceplerinizde kaybetmiş marka müslümanlarısınız! Gerçek müslüman olsaydınız bu hallerden hiçbiri başımıza gelmezdi! ' diyecek ve gerçek müslümanlığın 'nasıl'ını ve 'ne idüğü'nü her haliyle gösterecek bir gençlik...
diye istenilen gençlikten bahsediyor ya işte o zamanlar Sayın cumhurbaşkanımız da üstadın yanında... Şimdi durum ne hal almış farkındayız değil mi?
Amerika peşkeşliğine v.s v.s v.s... Üstadın öğrencilerinden sadece birkaçı ona ihanet etmediler onun adına zeval getirmediler içlerinden biride Salih Mirzabeyoğludur... Bu başka bir mevzu tabiki...
Şimdi bunca olaylardan sonra yapılmak istenilen ne anlam veremedim ama şunu öyle iyi anlıyorum ki biz savaşı kaybettik devrim falan artık çoook zor neden mi?
Amerika 28 şubat ile birlikte türkiyede ki islamcılığın önüne geçebileceğini sanarak davrandı aradan çok fazla geçmeden iç istihbaratçılar islamcıların evlere kapandığını kısacası yeraltına çekilerek örgütlendiğini ders yaptıklarını v.s ile dahada kuvvetlendiklerini gitip anlattılar sonunda Radikal islam geleceğini islamın bir şekilde hakim olacağını anladılar ve ılımlı islam projesini fetullah güleninde desteğiyle harekete geçirdiler. Şimdi kardeşlerimiz neler yaşandığını bilmediğinden zannediyorlar ki bu ülke hep böyleydi...

Beni daha lisede aldılar güzel kardeşlerim burada yazılmayacak işkenceler gördüm İman Eden tehlikededir hadisini bilir misiniz? Acaba zorları neydi ki daha 16 yaşında bir gence işkence yaptılar çünkü Allah diye bağırdım değil mi daha sonraki icraatlarım bana ayit ama bu ülkede islamın İ sini görüpte kuduranları çok iyi tanıyorum ve inanın çok fazlalar şimdi sıcacık evinde oturarak türkiye darul harp değildir demek çok komik bir kere islam fukahasına göre islam diyarı küfür ile yönetiliyorsa ama içinde sadece müslümanlara zarar verilmiyorsa dahi müslüman bu sistemi devrimeden duramaz. Din vve devlet birbirinden ayrılmaz bir bütündür size İmam hatiplerde ne öğretebiliyorlar bilmiyorum ama... durum bu sadece şu ayet dahi yeterli bu konunun açığa kavuşmasında...
Maide Sûresi, 44 Allah'ın indirdiği ile hükmetmeyenler onlar kafirlerin ta kendileridir...

Neyse uzun dedim size çoook uzun.. Birşeye yok olmaz derken olsa ne olurunuda göz önünde bulundurursak daha sağlıklı olur...
Sağına ve soluna bakmadan "Kim Var" denilince" Ben varım" cevabını verebilecek bir gençlik...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

mühim değil sonrası.

sorma,
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
Şimdi biliyorum ki söylediklerimin çoğu güme gidecek o zaman güzel kardeşim şöyle yapalım birincisi bu konu basit derken siz hangi konudan bahsediyorsunuz anlamadım devrim konusumu basit?

Sağına ve soluna bakmadan "Kim Var" denilince" Ben varım" cevabını verebilecek bir gençlik...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2010, Saat:03:01 PM, Düzenleyen: Deli_Akıncı.
Sen üstad kadar işkence mi çektin ki onun âLi fikirleriyle bu kadar basit bir konuyu savunuyorsun..

1-Üstad kadar çile çekmeyince heralde Üstad'dan örnek verilmiyor öyle mi?

Fethullah gülen hareketi senin su savunduğun konuda adının geçtiğini bilseydi seni kim bilir nasıl bir cahillikle itham ederdi...hepiniz aynı seyi yapıyorsunuz..İşinize gelmediği için kendi yanlış davanızı en doğru olanlarla ispata çalışıyorsunuz..

2-En doğru olan dava eğer fettoş yavşağınınsa acaba bu yavşağın tüm dinlerin mensuplarını Cennet ile müjdelediğini, sadece LA ilahe İLLALLAH demenin yettiğini söylediğini biliyormusunuz dinler arası diyalog adı altında amerikanın kucağında oturarak onların direktifleriyle Gazzeye giden geminin dahi müslümanların sucu olarak adlettiğini peki biliyormusnuz. İslamda Kafirlerin dost edinmemesi gerektiğini ama buna rağmen bu cemaatin papazların vaazlarına katılarak diyalog geliştirdiklerini._?

ayetleri kesin hükümler olarak indirdi saçma olan herhangi bir konuda aforizma olarak kullanıp ta üste çıkın diye değil..

3-aforizma afaroz etmek bir kere islam da yok ama siz kendinizi fettoşa heralde fazla kaptırdığınızdan hiristiyan tabirleride diyalog çerçevesinde kullanabilrisiniz galiba? Tekfir deseniz belki ama aforizma falan saçmalık ki benim burada anlatmak istediğim ne varsa Kurandan örnek vermek üstünlük çıkma vesilesi asla olamaz.Hüküm öyle işte o kadar.

Bu ülke şeriatla yönetilecek diye birilerinin ödü koparken sen gittiğin camiye,duyduğun ezan sesine,annenin ve ya kardesinin basındaki örtüye şükredeceksin...bütün bu saydıklarım rahat rahat olurken sen bu ülkede carsaf giydirilmiyor yok efendim cübbeyle dolaşılamıyor diye islami hükümlerle yönetilmiyor diyorsam,senin üstad necip fazıL ı da fethuLLah güLen i de anlamaya çalışan beynine yazık...

4-Mevzu çarşaf değil ki siz sadece ibadet nevinden bakıyorsunuz olaya ben La İlahe İLLALAH 'ın anlamından bahsettiğim için şeriattan bahsediyorum. İlah Kanun koyucudur kanunların başkaları tarafından deklare edilmesi zlümdür. Çok sığ düşünme aç bakalım beynini belki çarşaftan başka cüppeden başka müslümanlar neleri istiyor anlıyabilirsin yada bir devlette ne olmazsa orada şeriat gerekir... Faiz bilirmisin sen nedir bu sistemin içindeki faizi peki bilir misin fuhuşu, kapitalizmi sömürücülüğü_?

Şükretmeyi bilmiyorum sence değil mi evet ben en büyük isyankarım bu sisteme asla şukretmem bu devrin bitmesi içinde elimden geleni tabiki yapacağım ama bu cumhuriyet bayramında mı olur yoksa bilmem ne bayramında mı bilemem.

Ahır olarak keraneye çevrilerek kapatılan camilerden haberin varmı acaba senin hiç? Sanmıyorum... Kaç alim asıldı peki? Üstada değer veriyorsan biraz oku tamam mı?
Sana tavsiyem özelliklede Son Devrin Din mazlumları kitabı var bir oku bakalım belki zeki sandığın ve abilerine ablalarına cevap verdiğini sandığın beynin gelişir...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2010, Saat:03:23 PM, Düzenleyen: Deli_Akıncı.
Forumcu
Otur Sıfır !

mühim değil sonrası.

sorma,
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2010, Saat:03:31 PM, Düzenleyen: Deli_Akıncı.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.