You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
İmreneceksen;
İmreneceksen;

“Temizlenmek için malını hayra veren en muttekî kimse o ateşten uzak tutukacaktır” âyetindeki müjdeye nail olan, Sevr mağrasındaki İkinin İkincisi HZ. EBU BEKİR (r.a)’a imren

İmreneceksen HZ. ÖMER (r.a)’a imren;

Allah Rasûlü onun için

“Cennette beyaz bir saray gördüm. Kimin bu saray diye sordum, Ömer b. Hattabın dediler” buyururyor.

İmreneceksen Efendimizin;

“Ey Allah’ım! Sen Onu sırattan sağ salim geçir!” duasını almış HZ. OSMAN (r.a)’a imren.

İmreneceksen Peygamberimizin;

“O, Allah’ı ve Rasûlünü sever; Allah ve Rasûlü de onu sever” hadisindeki övgüye mazhar olan HZ. ALİ (r.a)’a imren.

İmreneceksen genç yaşta şehit olup cenazesini meleklerin yıkadığı HANZALA (r.a)’a imren…
[Resim: xarkt2.jpg]

[Resim: xarkt2.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: İmreneceksen;
maşallah ne kadar güzel hele ki namazını meleklerin kızldığı Hanzala (r.a) ne mübarek insanlar. Rabbim cenentinde onlarla olabilmeyi nasi peylesin inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: İmreneceksen;
İmreneceksen HZ. ÖMER (r.a)’a imren;

Allah Rasûlü onun için

“Cennette beyaz bir saray gördüm. Kimin bu saray diye sordum, Ömer b. Hattabın dediler” buyururyor.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİMüzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Onların yolunda devam etmeyi nasip etsin Rabbim inşallah.Sad
Allah razı olsun kardeş...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Onların yolunda devam etmeyi nasip etsin Rabbim inşallah.Sad
Allah razı olsun kardeş...

aminn inş. üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: İmreneceksen;
allah razı olsun kardeş..

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.