You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Imanin Sartlari ve Küfür Hakkında

Imanin Sartlari ve Küfür Hakkında

Uzman
RE: Imanin Sartlari ve Küfür Hakkında
tamam da arkadaşım bende atayanlar suçsuz demedim ki...

bu şuna benzedi:

ben aşçıyım eee ama tüpü yakmayı bilmiorum...

arkadaşım meslege başlarken yapacagın işi bilmiyorsan yapmayacaksın o meslegi seçmeyeceksin eğer böyle bir duruma giriyorsan en az seni o mertebeye getirenler kadar suçlusun ve kul hakkına girersin...

müslümansın din kültürü dersini bilmiyorsun kardeşim neden milletin hakkına giriyorsun o zaman...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Imanin Sartlari ve Küfür Hakkında
sen müslümansan eger alın teri nedir bilmen lazım:

o hoca meslegi bilmiyor onu da birileri atamış oraya yan gelip yatıyor ama ay başında maaşı alıyor...bu müslümanlıgın neresinde arkadaşım...

seni oraya bazı suçlular veya bazı güçler atamış olabilir eger sen müslüman isen öyle çalışarak alın teri kazanılmayacagını bilmen lazım ve o meslekten uzak durman lazım eger durmazsan benm çocugumunda hakkına girersin bir başkasınında...

öylesi hocaların yüzünden benim çocugumda dinini yalnış öğrenir senin çocugunda...

bu büyük bir yüktür...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.