Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
imanım çok zayıfladı inkarcı olmaktan korkuyorum
imanım çok zayıfladı inkarcı olmaktan korkuyorum
kardeşim tavsiye olarak söyleyebileceğim din ve islam karşıtı yayınları okumamaya gayret et.olmayan şeyleri söyleyebilecekleri gibi var olanları saptırdıkları çok oluyor.aklını kullanırken aklın da bir puta,tağuta dönüşmemesi için dikkat etmek lazım.dinde cehalet,ilimsizlik küfrün ve şirkin arkadaşıdır.ilim ise tevhidin,imanın arkadaşıdır.ilmini arttırdığında inşaallah imanın ve amellerine bağlılığın da artacaktır.
gericilik diyen insanları gördükçe,islamın cahiliyyeden sonra hakim olduğunu hatırla
internet ortamında nerede takılırsın bilmem fakat dikkatli ol,dışarıdaki fitnelerin bir veya birkaç misli evimizin içinde de var.takıldığın siteleri gözden geçir,ne kadar Allah'ın emrine uygun bir iş bu diye düşün.şehveti kırmanın en iyi yöntemi oruçtur,Rasulullah(sav)'ın tavsiyesidir.şehvetimi teskin ediyorum diyerek mastürbasyon alışkanlığı edinme ki o bir hata benim de düşmüş olduğum,insanı şehvete daha da ısındıran bir durumdur.şu mübarek ayda Allah'a dua et,içinden gelen inkar etmeni isteyecek sesler de vesvesedir,hepimizde oluyor inan
vesvesenin varlığı imanımıza zarar vermez,eğer vesvese üstüne fazla düşmez isek..bu forumda da,başka sitelerde de dini tam manasıyla öğrenmek için çokça kaynak var.tevhidin ve sünnetin yolundan ayrılma inşallah,bir sorun olursa sor cevaplamaya çalışalım(ne alimlik,ne müftülük edecek insanlar değiliz belki ama en azından talebeleriz,öğretmeye çalışırken biz de öğreniyoruz bir şeyler)
selam ile,hayırlı günler.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi