You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İmana aykırı düşen Sözler

İmana aykırı düşen Sözler

General
RE: İmana aykırı düşen Sözler
toplum Allahın tek kural koyucu olduğu gerçeğini unutup en büyük karanlığa düşmüşken artık nedense bunlara şaşıramıyorum, fıtratın en önemli basamağı çökmüş(tevhid) Allah aşkına tevhid olmayınca üstüne nasıl bir insanlık ve adalet kurulabilir?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
arada bir okumak gerekli..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-10-2013, Saat:10:45 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
هل أنا حقاً أنا ؟
bunu da gördüm ekleyim:

Totem Yapmak : Özellikle futbol maçlarında soyut ya da somut olarak birşey yapıldığında bu yapılan şeyin maçın gidişatına etki ettiğine inanılmasıdır.Yani bunu yapan kişiler yaptıkları soyut ya da somut şeylerle maçın kaderine etki ettiğine inanırlar.İlk başta masum bir şeymiş gibi görülsede bu aslında insanların zorda kaldıklarında,işler istedikleri gibi gitmediğinde sarıldıkları,kendilerine soyut ya da somut putlar edinmesine sebebiyet veren bir davranıştır.İnsanları uğura ve yaptıkları şey ile kaderin değişeceğine inanmalarına neden olarak şirke sürükleyebilecek tehlikeli bir iştir.Öncelikle şu bilinmelidir ki uğura inanmak şirktir.Allah (svt)'ın yazdığı kaderi değiştirebilecek hiçbir şey yoktur.Onu ancak onu yazan Allah (svt) değiştirebilir.Günümzde bu totem denilen şey çok yaygınlaşmıştır ve hatta reklamlarda dahi kullanılmaktadır.Öyleki insanlar bibirlerine "senin totemin ne" diye sormaktadır.Müslümanların bu şeyden kesinlikle uzak durması gerekmektedir.Şeytanın hileleri çoktur ama şüphesiz ki onun hileleri zayıftır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.