İmam hatib’e giden bir genç yalan söyler mi? iftira atarmı?veya kin güdermi?
EVET oda insan diyeceksiniz....
Hayır !kabul etmiyorum.çünkü imam hatipli genç her nekadar insan olsada sıfır hata yapmalıdır...çünkü o Allah tarafından dini tebliğ için seçilmiş yüce bir kişiliktir....mesela yine sevdiği insana vakit ayırmaz.varsa yoksa müslüman dünyasının geleceğini düşünür....çare arar,çabalar ..birşey yapamasa bile oturup ağlar.o dava adamıdır.Allah tarafından üst makamlara çıkarılmıştır.zaten bu iş için seçilmemiş olsaydı imam hatipli olmazdı.
Yine bu genç karşıdaki insanın görüşüne saygı duyar..çünkü Allah bunu istemektedir.Allah haşa putları sevdiğinden onlara saygı duyulması gerektiğini söylememiştir.onu söylemesinin sebebi “saygı duyki dininde saygı görsün görüşüdür...ama biz bunuda yapamıyoruz karşıdaki şahıs bizim gibi giyinmiyor , düşünmüyor diye ona aşağılamalara varan hakaretler ediyoruz...
Yine okulda Kuran’a hürmet etmiyoruz. Afedersiniz Kuran dersi bittikten sonra Kuran’ı sıranın altına koyuyor sonra sıraya ayağımızı uzatıyor ,o güzel kitabın yanında küfür ediyoruz..ben açıkçası bu hataları yapmaktan utanç duyuyorum. Ve kendimi imam hatipli kabul etmiyorum..zira o karbeyaz elbiseyi karartmak istemiyorum....her nekadar kabul etmesemde ben imam hatipliyim ve bu hataları yaparak imam hatipli olamaktan utanç duyuyorum.yazıklar olsun bana yazıklar olsun şeytan ve nefsimin çalışarak benden çaldığı hayata ve yazıklar olsun müslümanlara ...filistinde ,ırakta,afganistanda ,çeçenyada bosnada .çinde etiyopyada ,lübnanda keşmirde ,burmada ,kıbrısta kardeşlerini her gün oluk oluk kanları akarken ıraklı analarımın ırzına kahpe hansın, georgenin,davidin pislileri bulaşırken,fidan gibi gençler şehit edilirken onlara yardım etmeyen eline silahı bile almaya cesaret edemeyen bana ve benim gibi imam hatiplilere yazılar olsun!
Seyyid KEMERKAYA
furkan 63
giderayak işlerim var bitirilecek,