You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İmam Hatip Lisesinden Anadolu İmam Hatip Lisesine Geçiş Yapılabilir mi?

Yeni Üye
Sbs Puanım Oldukça İyi 9.sınıfa gidyorum.İlk Dönem teşekkür Aldım Anadolu imam hatip lisesine geçiş yapabilirmiyim.SBS puanım 393 Diploma notum 89 tercih yaparken yanlış tercih yaptım.10. sınıfta Geçiş yapabilirmiyim.Bildiklerininzi Yazarsanız Çok Sevinirim Acil Lazım. Lütfen Allah Rızası İçin Yardım Edin
Degerli yigido10 Kullanicisi Mar 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: İmam Hatip Lisesinden Anadolu İmam Hatip Lisesine Geçiş Yapılabilir mi?
bnm bildiğim geçiş yapabiliorsun ama daha detaylı bilgi için araştırmanı öneririm
Degerli SeyDa21 Kullanicisi Mar 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sanırım bu soruna en iyi cevabı yakınındaki bir imam hatip lisesine giderek ordaki öğretmenlerden alabilirsin ve bu senin için daha sağlıklı olucaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
otur oturduğun yerde ne geçicen imam hatipe.p gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.