You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
Tamam haftasonu soruları hazırlarım inşaAllah.Okursun değil mi?

Benden dileme;ama diğer arkadaşlarından özür dile bence de.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Biter abi. Sınavlarıma bile çalışamadım orotoryo yüzünden yarın inkilaptan kurtarma sınavı olcam bakalım nasıl geçcek Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Ya komanda sınav. Ben de sınav haftasındayım. En fazla yarım saati alır okumak diye düşünüyorum. gülücük Bilgiler uçmadan sorular hazırlansa. Zaten sınavlar yüzünde beynim allak bullak. gülücük yoksa tekrra okumak zorunda kalacağım. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Komanda bak herkes sinirlenmeye başladıgülücük

Mah-i Taban,Elisa,Komando,Zehan kesin katılıyor her halde.Reyyan siz katılıyor musunuz?Ya da başka katılmak isteyen var mı?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cumartesi ya da pazar günü herkesin aynı anda online olabileceği bir saat lazım.Soruları word'de mi yazayım.Siz de word de yazarsınız.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.