You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
İlmihal Okuyalım
Bu konudan konuşuruz bundan sonra inşaAllah.

Evet Elisa da ikisi de varmış.Komando da ikisi de yokmuş.İnternetten okuyacağım dedigülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: İlmihal Okuyalım
Tamam, ne zaman başlayalım derseniz, bismillah deriz başlarız inşAllah.
Allah ilmimizi artırsın ve onun yolunda kullanmayı nasip etsin. (amin)
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Haftasonu sayfaları söylerim inşaAllah.Komando ve Elisa 20 sayfa olur dediler.Haftada 20 sayfa uygun mudur sizin için?

Sizin gibileri görünce siteden ayrılasım gelmiyor.Çünkü bu sitede 100 kişi varsa,80 kişi benim gösteriş yaptığımı düşünüyor.Gösteriş için ilim öğrenmekten Alllah'a sığınırım.Hepsinin sui zanını Allah'a havale ediyorum.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
ibni mesud iyiki geldin foruma biz senden raziyiz bizim icin cabaliyorsun Rabbimde senden razi olsun insAllah gülücük
Kimseyi kafana takmazsan daha memnun olacagiz (:
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sizlerden de razı olsun.Sizlerin duası yeter inşaAllah.Bu siteye niye üye olduğumu da bilmiyorum açıkçası.Hiç başka siteyi aktif olarak kullanma niyetim yoktu aslında.gülücük

Dediğim gibi yaşımdan dolayı ve karakterimden dolayı,bana yapılan haksız eleştirilere sessiz kalamıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Olur 20 sayfa bana uyar.

Yaşım sizden büyük, şunu öğrendim ki, insanlardan bir şey beklemezsek huzurlu oluruz.Bunu efendimiz (s.a.v.) söylemiş biliyorsunuz.
Onların övgüsü ya da yergisi kalbimizde müsavi oluncaya kadar uğraşmalıyız kendimizle.Bu da kalp ilmi,
bu ilmi sevdiğimi söylemiştim. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-10-2014, Saat:02:07 PM, Düzenleyen: Zehan.
General
Yermenin de bir usulü var.İftira atmak,gösteriş yapıyorsun suçlamasında bulunmak hafif şeyler değildir.Gösteriş yapmadığımı örnekle izah ediyorum,başka bir mesajında o mesajımı gösteriş için yazdığımı söylüyor.gülücük

Yaş ilerledikçe biraz daha sessiz kalabilirim;ama bu durumda pek mümkün gözükmüyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
bende oyleydim senin gibi artik sakinlestim, cunku zamanla cevap vermeyip susmayi yegliyo insan (:
Ben dun zaten o yazilan seyi okudugumda sana hayret icinde kaldim
Bazilari fesatlik besliyor olabilir bosver.
biz seni seviyoz abi gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İyi de size öyle şeyler yazıldı mı bugüne kadar.Herkes bana yükleniyor.

Bakın abi diyorsunuz bana,hatta bunu sizden ben istemiştim.Size de kız kardeşim olarak defalarca hitap ettim.O lafları hiç hak etmedim hiç.Beni eleştirenler önce kendi konuşmalarına baksınlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.