You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlk gördüğün kelimeyi yaz

İlk gördüğün kelimeyi yaz

Profesör
RE: İlk gördüğün kelimeyi yaz
sana da günaydın şekerlik gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İlk gördüklerimizle mesaj veren bir test mi bu ? Eğer öyle ise kişi İlk gördüğü kelimede hayatını kıyaslar örneğin : Huzur gören hemen aklından aile içi ilişkisini geçirmiştir ))) Atmaca mesela Para görmüş yorum olarakda hiç maddi sıkıntım yok mu unuttum öyle birşey yazmış
Ben Nail ve taha görmüştüm, az öncede arı gördüm ilk saniyede mesela :D
Naili ilk gördüğümde, dualarımızda kullandığımız nail eyle Rabbim cümlesi, yani dua geldi,nail isim olarakda kullanılıyor diye düşündüm, taha yazısında, taha suresi ve onun için peygamber s.a.v (o sırlardan bir sırdır) sözü geldi aklıma, Arıyı gördüğümde de bal tefsiri il aklıma gelendi ))))))))))))

Garip olan benim ))))))))))
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
oyun gülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sağdan yürü ekrem
belki para bulursun :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.