You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlginç İcatlar: Sıradışı Buluşlar

İlginç İcatlar: Sıradışı Buluşlar

>295457<
Cvp: RE: İlginç İcatlar: Sıradışı Buluşlar
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben hiç bişey anlamadım ne zehranın yazdığından nede oflu senin neye koptuğundan, hem ben kumda oynarken siz anne karnında bile değildiniz ahauahahahahahahaha çömezlergülücük

HEHEHEHEH ANLAMANI BEKLEMİYORDUM ZATEN...

ÇÖMEZ DİYİP DURMA ALLAH AŞKINA GÖRENDE ÇOK BÜYÜK YAŞ FARKI VAR SANCAK HEEE

AY BAKMA OFLU ŞUNA KENDİSİNİ Bİ ŞEY SANIYO.KIZ TABİKİ YAŞ FARKI VAR.O BİZİM EKREM DEDEMİZ DAAAAASmilegülücük

SENİN ZEKAN ANCA BU KADAR KAPASİTELİ.ANLAMAZSIN TABİ SÜT ÇOCUĞU.SmilegülücükDİYECEK LAF BULAMIYON.KIVIRIYOSUN TABİ.KIVIR BAKALIM.ÇOK KIVIRMA HEEEEEE.SONU KÖTÜ OLURSmilegülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.