You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlginç İcatlar: Sıradışı Buluşlar

Kayıtsız
Ziyaretçi
Sıradışı Otomobil Lastiği!

[Resim: michelin-2.jpg]

Michelin firması tarafından tasarlanan bu sıradışı otomobil lastiği sayesinde lastiğin patlama derdinden kurtulacaksınız. İçinde hava yada herhangi bir patlama yaratabilecek yapıda olmadığı için yolda kalma şansını en aza indiriyor.

Anahtarlığınız Denize Düşerse Ne Yaparsınız?

[Resim: anahtarlik.jpg]

İşte bu soruya verilecek en iyi yanıt Key Buoy!

Vapurda, teknede yada deniz seyehatiniz sırasında denize düşürdüğünüz anahtarınızı bu anahtarlık sayesinde elinizle koymuş gibi bulacaksınız.

Anahtarlık, içerisinde gizli olan, 47 santim uzunluğunda, şişen, parlak turuncu renkli, bir tüp sayesinde suya düştüğünde su yüzeyinde kalmayı becerebiliyor. Tüp şişerek açılıyor ve 30 saniye içinde su yüzeyine çıkıyor. Tüp 120 gram ağırlığı kaldırabiliyor bu sebeple sadece anahtarlarınızı değil yükte hafif parada ağır eşyalarınızıda güvenceye alabiliyor. Fiyatı: 6,99$

USB Kol Saati

[Resim: MegaMemoryWatch.jpg]

Gembird F-Watch FW2-2048MB (2Gb) USB2.0, Siyah Okuma hızı 2000kb/saniye,
Yazma hızı 1250kb/Saniye USB 2.0, Su geçirmez, 98SE, XP, Me, Mac ve Linux destekli,
diğer USB cihazlar gibi windows 2000'de kullanırken dikkat edin.

İnternete Bağlanabilen Şemsiye

[Resim: Pileus.jpg]

Japonlar teknolojide dur durak bilmiyor. Bu kez sıra şemsiyelere geldi. İnternete bağlanabilme özelliğine sahip olan bu şemsiye wireless yani kablosuz internet sistemiyle çalışıyor. Yağmurlu bir günde dışardasınız ve canınız o anda internete bağlanmak istedi. Artık çoğu semtlerde kablosuz (wireless) internet bağlantısını olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanınızda şemsiyenizden başka bişey yok. İşte burda devreye "Pileus" giriyor. Görüntü şemsiyenin iç kısmına yansıyarak internete bağlanabiliyor, video oynatabiliyor yada fotoğraf gösterebiliyorsunuz. Ancak üzülerek söylemeliyiz ki "Pileus" adı verilen bu şemsiye henüz şatışa çıkmadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: İlginç İcatlar: Sıradışı Buluşlar
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uçan araba istiyorumgülücük

tamam çocuğum söz alıcam sana bi tane.ama böle yaparsan olmaz ki.kaç defa dedim sana mızmızlanma diye.ayyyy çok yaramaz bi çocuk oldun he.geliyo bak oklovaSmile:D:D
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen git kumda oyna bebe zehra

BİLİYORUM YA NİE BÖLE DEDİĞİNİ.KIRILDIN DİMİ KUMDA OYNAMAYA GİDERKEN SENİ ÇAĞIRMADIM DİYE.UNUTMUŞUM YA O KADARDA DEDİN OYNAMAYA GİDERKEN BENİDE ÇAĞIR DİE.HATTA ANEN SÖLEDİ ÇOK AĞLAMIŞSIN.AĞLAMAKTAN GÖZLERİN ŞİŞMİŞ BENİ NEDEN KUMDA OYNAMAYA ÇAĞIRMADI DİYE.BEN UNUTTUM YA.SÖZ Bİ DAHAKİNDE ÇAĞIRICAM SENİ.BİLİYORUM ÇÜNKÜ KUMDA OYNAMAYI ÇOOOOOK SEVİYOSUN.KIZLAR SENİ DÖVÜYOLAR AMA OLSUN.YİNE DE ÇAĞIRICAM.SEN ÜZÜLME EMİ.SmileSmilegülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Ziyaretçi
RE: İlginç İcatlar: Sıradışı Buluşlar
SmileSmile

zehraaaaaaa

kooooptttuuuuuuuuummmmmmmmmm

atmaca geçmişşşş

olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
valla ben hiç bişey anlamadım ne zehranın yazdığından nede oflu senin neye koptuğundan, hem ben kumda oynarken siz anne karnında bile değildiniz ahauahahahahahahaha çömezlergülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Abi snde sıkışınca büyük olduğunu öne sürüyon ya!...
Sus konuşma bnce... Puuu rezillik demek kızdan dayak yedin he!... Allahım bunuda mı duyucaktım eyvahlar olsun!gülücük
Kızların ferdi Erkeyi yendi :D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Ziyaretçi
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben hiç bişey anlamadım ne zehranın yazdığından nede oflu senin neye koptuğundan, hem ben kumda oynarken siz anne karnında bile değildiniz ahauahahahahahahaha çömezlergülücük

HEHEHEHEH ANLAMANI BEKLEMİYORDUM ZATEN...

ÇÖMEZ DİYİP DURMA ALLAH AŞKINA GÖRENDE ÇOK BÜYÜK YAŞ FARKI VAR SANCAK HEEE
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.