You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
RE: ilginç bilgiler
''Einstein'e, Dünya Güzellik Kraliçesi " Seninle evlenelim, çocuğumuz da benim kadar güzel ve senin kadar zeki olsun" demiş.Einstein'in cevabı ise çok mantıklıdır :" Ya, benim kadar çirkin ve senin kadar aptal olursa..?''
-İnsan nadiren uyku sırasında rüya gördüğünün farkında olabilir ve rüyasını kontrol edebilir bunun literatürdeki ismi lucid dreaming dir!

-Ahtapotlar kemiksizdir ve hangi büyüklükte olursa olsun 1 TL madeni para genişliğinden geçebilirler.

-Çin geleneğine göre, hayatını kurtardığınız birinin yaşamasından sorumlu olursunuz. İyi / kötü yaptığı her şey sizi de ilgilendirir.

-Alışveriş merkezi (AVM) konseptinin yaratıcısı Türklerdir. Tarihte ilk yapılan alışveriş merkezi Kapalıçarşı'dır.

-Kolay öfkelenen insanların çoğu sinirli değil stresli kişilerdir.

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Yavuz Sultan Selim , kendisine bir sandık insan dışkısı gönderen Şah İsmail'e, lokum yollayarak şu notu eklemiştir: "Herkes yediğinden ikram eder".
[Resim: 1468579_560118524068934_1511392597_n.jpg]

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Artvinli Sıtkı Kahvecioğlu, 4 milyon TL harcayarak memleketine dünyanın en büyük Atatürk heykelini yaptırdı.
[Resim: 1480707_560082294072557_837909016_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Dünya'nın en meraklı hayvanı Sincaptır
[Resim: 1471149_560078090739644_485087970_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8’den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2’ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar.

- Einstein

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Galyum, insan tenine değdiğinde eriyen bir metaldir.
[Resim: 1002007_559546404126146_1975046369_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi pilotları bizim ülkemizdedir. Bunu Amerika dahil tüm Dünya ülkeleri kabul etmiştir
-Şeritli solucanlar yiyecek bulamadıklarında kendi vücutlarının bir kısmını yiyerek hayatta kalabilirler.

-İnsanların % 55'i hayatlarında hiç diş firçalamamıştır.

-Sineklerin 9 kalbi vardır. Gözlerinde ise 8000 mercek bulunur ve saniyede 100 görüntü algılayabilirler.

-Yapılan araştırmalara göre, kadınların her zaman yeni bir çift ayakkabıya ihtiyacı var.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-11-2013, Saat:01:53 PM, Düzenleyen: silwerfree.
LoadinG....*
Anne
[Resim: 1463521_558333510914102_1314260453_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.