You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlahiyat Tercih Edecekler

Yeni Üye
Selamun Aleyküm,

Sanıyorum ki, üniversite tercihleri temmuz-ağustos civarı zaman diliminde yapılacak, ben de İnşaAllah İlahiyat yazacağım. aramızda muhakkak İlahiyat tercih edecek olanlar vardır, kimdir o zatlar acaba ?? ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: İlahiyat Tercih Edecekler
İlahiyat tercih edecek olan var mı bilmiyorum ama, ilahiyat fakültesinde okuyan arkadaşlar var yanlış hatırlamıyorsam yardımcı olurlar inşallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
ilahiyat mi henuz onumde secim icin bir kac senem var ama ilahiyat zor dediler ve benim gozumu korkuttular. O kadar agirmis ki konular millet aglaya aglaya ayriliyormus bolumden. Acaba gozun korktumu?
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
hayır bacım, imam-hatip dahi okumuyorum ama 3aylık yaz tatili ve 1 sene hazırlık safhasını iyi değerlendirebilirsem, zorlanacağımı zannetmiyorum. yani tabi zor olabilir ama istemek de başarmanın yarısı sonuçta.. şimdi derslere baktım ve hepsi bana göre birbirinden güzel geliyor. arapça, İslam tarihi, hadis, tefsir gibi dersler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
hayirlis olsun kardesim... Insallah istedigin bolumu secmissin zaten belli bir sehir var mi aklinda... zaten bende imam hatip okumadigim icin korkmustum...
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
buyur kardeşim istediğin nedir yardımcı olmaya çalışalım inş..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.