You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ihya U ulumuddin 6 cilt e kitap formatı acil lazım

~Laedri~
Arkadaşlar laptop bozulunca bnm pc de olan kaynaklar tümden gitti Sad ihya yı da tablete atamadan kaybettim eğer bildiğiniz link yada dosya Paylaşım yeri varsa paylaşabilirmisiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Ihya U ulumuddin 6 cilt e kitap formatı acil lazım
Ben PC MC anlamıyorum ama gençken okumuştum. 4 cilt diye hatırlıyorum gerçi.
İnternetten kitap okunur bazen ama, koca ciltleri bilgisayar ekranından okursan gözlerine zarar verebilir, ben uzun süre bakamıyorum mesela.
O yüzden kitap serisinin kendisini temin etmelisin bence. Yine de sen bilirsin. Umarım aradığını bulursun. Selametle gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-10-2014, Saat:03:25 AM, Düzenleyen: kodoo.
~Laedri~
Normal kitap olarak evet 4 cilt ama e kitap olarak biraz daha uzun gülücük ben tabletten okuyorum çoğu kitabı yer ve Taşıma konusunda çok iyi oluyor o yüzden tercih ediyorum e kitabı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bilgisayarımda çok fıkıh e-kitapları var.Ama baştan sona okumak için değil,aklıma takılan bir meseleye kısaca bakmak için kullanıyorum.O yüzden hepsini satın alma yoluna gidiyorum.

Ayrıca telefonumda dahi hadis şerh kitapları,fıkıh kitapları var.Onlara da otobüste veya yolda aklıma takılan bir şeye bakıyorum.

Android olarak ihya var.Telefondan veya android tabletten indirebilirsiniz.

Ama bence satın almalısınız,hiçbir okuyuş kitaba dokunarak okuyuşa benzemez.ifade
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Hocam bende zaten iBooks ta birçok kitap kayıtlı indirdim çok güzel arşivim var şuan için tek eksik ihya kitabım eksik
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.