You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BOŞ ÇERÇEVE!
RE: İHLYORUM
Aşk: tutku heycan sabır bazen sükutu hayal..

sabır?
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Sabır; acıya, zorluğa, haksızlığa ve başa gelen üzücü olaylara dayanma gücüdür Sad

Şüphesiz ki Allah, sabredenleri sever.
Allah, sabredenlerle beraberdir..........

teslimiyet?........
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-11-2009, Saat:03:24 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
Forumcu
Malayanıyı terk etmek muslumanın guzelıgındendır dın ve dunya için faydası olmayan sozlere malayanı denir...
....hasret....
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
içimde hiç tükenmeyen hep buruk kalan duygu

güzel?
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
güzel...

hep sormusumdur kendı kendıme güzel nedir...şöyle güzel denılenlere bakıyorum ..sözde güzel gibi duruyorlar ...ama gene de güzel denılmıs bır kez...

daha öte neye güzel denir?

tabikide degerli olana o zaman degerli olan nedir? diye soracak olursak...degerli olan (degerler felsefesinden yola cıkacak olursak) ahlaklı olan degerlidir....çünkü Ahlaklı olan iyidir...degerli olan ,ahlaklı olan ,iyi olan her sey güzeldir...

ahlak,iyi,deger toplumdan topluma (genel olarak) degistigine göre güzel de işte bundandır ki özneldir....

kısaca bana göre...dinimizde toplumumuzda genel kabul gören ahlak kuralları iyidir yani güzeldir....

tesekkurederım...

_Gece_
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-11-2009, Saat:10:32 PM, Düzenleyen: Çağdaş.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.