Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ihanet
ihanet
lakin butun bu olaylari okudugum zaman herseyin sebebi ana baba rizasi olmadan kacmaniz olarak goruyorum.
Ben henuz evli degilim, mart ayinda Allah kismet ederse dugunum var,
Sunu unutmamak lazim ana baba rizasi cok cok onemlidir.
Onlarin kalplerini kirip baskasi ugruna evden kaçmak cok yanlis biseydir. Aile rizasi olmadigi zaman, riza verene kadar mucadele etmek gerekir
Cunku siz kacarak hem kendinize olan sayginizi bitirmis oldunuz hemde esinizin gozunde basit bir insan olarak gozuktunuz.
Kacarak evlenenlerin cogu malesef mutsuz evlilige sahiptir. Anne baba razi oldugu zaman Allahta razi olur kulundan ve onun yuvasindan.
Ama her insan hata yapabilir ve onemli olan tovbe edip hatanizi ders cikarmak.
Esiniz ilk basta size ihanet ettiginde buna susmamaliydiniz ve ailenize ne kadar zor olsada soylemeliydiniz, siz onlarin evladisiniz ve
onlar her seye ragmen size yardim edecekti.
Ikincisi: Ikinci bir cocuk yapmakla yukunuzu hafifletmek yerine agirlastirdiniz, cunku bir erkek birinci defa aldatirsa ve pismanlik
gostermezse bunu ikinci bir defada yapar. Bazi kadinlar: '' ikinci cocugu yaparsam belki bana doner'' dusuncesiyle cocuk yaparlar
fakat bu benim açimdan cok yanlis bir hareket tarzidir. Bir erkek cocuk icin esine donseydi bunu birinci cocukta yapardi emin olun.
Ucuncusu: Sizinde kocanizi aldatip onunla ayni dereceye dusmeniz. Bu olay sizin ondan hic ama hic bir farkiniz olmadigini gosterdi.
Hele ki bir kadin olarak bu cok yanlis ve edepsizce bir yaklasimdir. Intikam almak icin baska erkeklerle gorusmek malesef cogu kadinin
dustugu hatadir. Hele ki hala esinizin nikahi altinda iken. Sakin bu yazdiklarimi hakaret olarak algilamayin kesinlikle yanlis anlamayin.
Suphesiz ki Rabbimiz cokca affedip bagislayandir. Ona acilan hic bir tovbe ve duayi geri cevirmez.
Sizin yapmaniz gereken ilk once temizlenmek ve hayatinizda olan insani cikarmak.
Ve asla boyle birsey yapmamak
Allaha siginip yuvanizin duzelmesi icin dua edin. Ama egerki esiniz yola gelmiyorsa , tek care olarak bosanmak olacaktir ve
baba evine siginmak olacaktir
Yoksa cocuklariniz bu durumdan cok etkilenecek ve bu onlarda omur boyu psikolojik sorunlara yol acacaktir.
Ki ayni evde yasayip yabanci gibi yasamak size yeterince zarar veriyor.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi