You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
ihanet
Merhaba benim bilgi yardima ihtiyacim var cunki kimseyle konusamiyorum anlatamiyorum ve nerdeyse canima kiyacak bi duruma gelmisim 6 senedir evliyim iki oglum var esimle ailemin rizasi olmadan kactim dugun felan yapilmadi olece bi sene iyi gecindik sonra ben hamile kaldim esim is amacli baska sehire gitti ve aylarca gelmedi orada hayatina baska kadin aldi dogumdan once bi ay hastanede yattim sonra oglumu dogurdum gelmedi telefonlarimi acmadi delu oluyordum neden bole yapiyor sonra belli oldu gelince kavgamiz oldu fakat barismak zorunda kaldim cunki ailemin rizasi olmadan gitti hele bide cocugum oldu babamlar bi sene konusmadilar zor baristik bu dusunceyle kabullendim oturdum ama esime karsi o kadar soudum nefret ettim hastanede bir ay boyunca aglayarak cocuk dogurdum neyse ole hayata devam ettik ikinci cocuga hamile kaldim yine esim sehir disina gitti on gunde bir gelirdi is yerine kadin almis bu yuzden isinden oldu 4 ay issiz kaldi yine sarsildim dajada nefret ettim ama yine ailemi babami dusunerekten sustum bu arada yurt disindaydik issiz kalinca turkiye donmeye karar verdi ben hamile oldugum icin gelemedim dogumdan sonra geldim annesi gille oturduk iki kucuk cocuk bilmedigim muhit tanimadigim insanlar zorlandim ama kabullendim kaynanamla anlasamadik neyaptiysam yaranamadim kendi milletlerinden olmadigim icin her halde bi gun kisin ocak ayinda kavga ettik kaynanamla aileme kufur etti hic hayatta gormedigi insanlar dayanamadim karsilik verdim tabi agiz tartismasi cocuklarida aldim rvden ciktim kaynanam arkamdan kufur ederek bidaha gelme dedi kaynimin evine gittim kaynanam her kese gelin beni dovdu diye iftira atti esim geldi kavga etti defol cocuklarinida al git ............ yapar cocuklarina bakarsin dedi gitmeye hazirdim cunki kaldiramaz hale geldim ama kaynim esimi yola getirdi annemi bilmiyormusun dedi ailene sahip cik esim bi ev kiraladi ikinci el kirik dokuk esya aldi ona bile mutlu oldum fakat maddi yonden zorlandik evde yemek bile yapamaz hale geldim esimlede dogru duzgun anlasamadik esime beni aileme gondersin istedim gecici olarak kira odeyecegine borclarini kapatsin diye ben aileme gittim yurt disina aylarca essek gibi marketlerde calistim sirf kendi borclarini bitirsin diye 4 ay sonra cocuga bez alacak param yoktu esimi internete cagirdim para istedim burdaha para icin cagiracaksan cagirma dedi kapatti yikildim kime soleyim kimden isteyim babamlarin durumu iyi degil 9 ay sonra donmeye karar verdim yok dedi bi sene tamamla yeter dedim yoruldum donmek istiyorum calistigim parayi biriktirdim dondum dondugumde yine hayatinda bi dul kadin oldugunu ogrendim bu sefer son dedim gelme dedim bitti dedim ve kafamda bitirdim sonra hata yaptim bende onu aldattim defalarca o an icimde sadece nefret hakk ediyor dusunceleri sonra bi baska eve tasindik yeni esya aldi kimseye soylemeyim diye olece yasadik hayatima biri girdi ben bu insani cok sevdim ama hala evliyim aylardi esimle ayri ayri odalarda yatiyoruz yaklasamiyorum psigolojim bozuluyor ama ona ettigim nefret kadar kendimede ediyorum neyapacagimi bilmiyorum her seyden soudum cok mutsuzum uyuyamiyorum konusamiyorum kapanip icime kaldim allaha dua ediyorum her gun beni dogru yola gotursun diye ben neyapim ne edim ayrilmak istiyorum esimden ama kabul etmiyor bu sekildede yapamiyorum :'(
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-07-2014, Saat:09:25 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Acemi Üye
RE: ihanet
Cok ozur dilerim bu kadar uzun yazdigim icin ve gercekten yardima ihtiyacim var kimseyle konusamiyorum dusunmekten kendi kdndimi yiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah yardimcin olsun zor bi durum.

Lakin içine tarak sorunu çözemessin. Ailenden güvendiğin ve sana yardım edecekgine inandığın birine yaşadıklarını anlat bence.
Eşin sana ne kadar ihanet etse de sabretmelisin.
Aynı şeyleri sen yaparsan senin ondan ne farkın olur.

Eşini karşına alıp sakince konuş. Ya bi evlilik danışmanına gidip evliliginizi kurtarın yada onu ikna edip boşanın.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Yaptığından samimiyetle tövbe et ve bir daha sakın yapma.
Bak mübarek gunlerdeyiz
Allahın merhameti çok büyük affetmedigi günah yoktur.
Yeter ki samimi ol.
Çok çok dua et.
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah cumlemizden razi olsun .. Tovbe ediyim her gun dua ediyorum. Sadece neyapacagimi bilemiyorum esimle cunki yapamiyirum ayni evde ayri ayri odalarda iki dusman gibi her ufak seye tartisiyoruz ve bunada sebebkar suan benim sustum hep simdide hata yapip kendi psigolojimi bozdum , ve ufak bi tartismada babanin evine gonderecem ve agir kelimeler soluyor sole yaparsin bole yaparsin. 26 yasim var bu gune kadar bi kula kotulugum olmadi en buyuk gunahimda ihanet. Bunu kendime aff edemiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-07-2014, Saat:10:14 PM, Düzenleyen: Tanu.
Profesör
Karşılıklı oturup sakince konuşmayı denedin mi.
O ne kadar kızarsa kissin sakin ol ama.
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.