You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İftar Davetindeki Gerçekler

Profesör
-Bak, hiiiç zahmet etme... Bir kuzu çevirsen, bir de sarma yapsan kâfi inan...
...
-Lütfen çok uğraşma, yenmiyor zaten sıcakta... İnan bir oturuşta sadece yarım öküz yiyebiliyorum...
...
-Zahmet olmasın size, geçen seferki iftarda bir köfte yapmışlardı parmaklarını yersin...
...
-Tatlı matlı uğraşma... Zaten Ramazanda sütlü tatlılar tavsiye ediliyor, kim uğraşır bu sıcakta değil mi?...
...
-Ben de sana içli köfte yapar getirirdim ama, malzemem yok hayatım, kusura bakma...
...
-Sağolasın, ama biz biraz kalabalığız. Kaynanamlar geldi. Çok stresliyim. Yok yani, kayınpederim etsiz böreksiz sofraya oturmuyor, o bunaltıyor insanı...
...
-Ah be güzelim, bugün ben çağıracaktım sizi, nasıl da seviyoruz birbirimizi. E kalp kalbe karşıya o bakımdan.

alıntı
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: İftar Davetindeki Gerçekler
komikmiş :D

iftar daveti demişken bizdede misafir var yarın gülücük
bizim misafirlerimiz alcak gönüllü ama böyle isteklerde bulunmadılar :D
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
misafir olduğun için yapmaya çalışırdım bende, çok misafir perverimdirde Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
e yapabildiğim kadar, sanki sen yemek yapmayı biliyorsunda :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.